úvod
homepage

PIHA 2011 vytisknout článek

Přidáno: 17. října 2011  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 4033x

Domovarníci vařte, připravujte se. První sobotu v prosinci se potkáme na dalším ročníku degustačního klání homebrewářů PIHA 2011.

 

Jak jsem již dříve anoncoval, plány akce PIHA směřovaly na stejné datum jako vloni, na první prosincovou sobotu. Škola v Podskalské má volné místo, takže hurá na věc.

Za chvíli sice odjíždím na pivní túru po Belgii a Holandsku(jo, holt máme příští sobotu Prague ale:)), ale zatím můžu prohlásit, že akce bude, a bude z devadesáti procent organizovaná stejně jako vloni.

Změn je několik: cena jednoho vzorku je 100Kč, počet přihlášených vzorků závisí na vás. Vzorky můžete posílat jak do Kocoura ve ve Varnsdorfu, tak do Pivovarského domu v Praze, případně je můžete přinést až na akci. Nutná je ale v každém případě registrace předem, bez které váš výtvor nebude přijat do soutěže. Kategorie jsou též stejné, na cenách se pracuje, minimální rozsah jako vloni.

Největší problém a dilema řeším s registrací. Vloni jste se hlásili, piva pak přihlašovali pod jiným jménem a při analytickém hodnocení na etiketách mě bylo zasláno něco, co jsem viděl poprvé. Tudíž má představa pro letošní rok je následující: kategorie budou mít římské číslice, kterou začnete svojí přihlášku, pak uvedete příjmení a číslo vzorku a na závěr jméno piva. Takže každá láhev by měla krom etikety obsahovat i info ve znění kupříkladu následujícím:

  1. Kočka 1 Pšeničná kočka, pokud pošlete do dané kategorie piva dvě, pak I. Kočka 2 Tlustá kočka pšeničná...

 

Co vy na to? Dalším připomínkám se samozřejmě nebráním:)

Na závěr nejdůležitější informaci dne – degustační soutěž homebrewářů se bude konat první prosincovou sobotu, 3.12. od 9 hodin ráno. Stanovy a další podrobnější informace se dozvíte v samostatném článku na konci týdne po návratu z cest.

 

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 2 komentáře, poslední komentář: 18.10.2011 21:06 Komentovat
Re: Kategorie Petr Měrka18.10.2011 21:06
Myslím že to zcela sladit nepůjde, doma se vaří širší škála piv, než který se...
Kategorie Petr Franěk18.10.2011 12:00
Kdy bude uveřejněn seznam kategorií? Nestálo by za to to sladit s jinými degustacemi a...
Vyhledávání