úvod
homepage

Fotogalerie homebrewingu vytisknout článek

Přidáno: 22. listopadu 2007  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 4626x

Jak jsem tu již dříve anoncoval, Svět piva.cz a všechny související servery prochází zásadními proměnami. Jednou z novinek je i fotogalerie.

Ne že bychom dřív fotogalerii neměli, ale vzhledem ke stáří redakčního systému, na kterém server Svět piva „běžel“, se jednalo o zastaralý, dá se říct primitivní způsob ukládání fotek. Každá fotka se totiž musela upravit na určitý rozměr, naložit, popsat, připravit náhledovou fotku...prostě práce na dlouhé lokte.

V současné fotogalerii se blížíme více k současným možnostem internetu. Po jednoduché registraci ( ZDE) si může každý čtenář uložit libovolné množství fotografií. Stačí kliknout na rubriku a přidávat fotky. Jediné omezení je velikost jednotlivé fotky na 2 MB. Větší fotky budou programem „ořezány“ na danou velikost. Pokud rubrika, kam byste rádi fotky uložili ještě na našem serveru není, stačí email na redakce@svetpiva.cz a my vám ji v nejkratším možném čase založíme.

A proč o tom vůbec píši na server pro homebrewáře? Důvod je nasnadě. Připravil jsem pro vás rubriku homebrewing(ZDE), kam se od dneška mohou ukládat fotky vašich zařízení, zlepšováků, surovin, pracovních postupů, prostě všeho, co nějakým způsobem souvisí s domácím vařením piva. A pokud se rozhodnete se podělit o fotky s ostatními homebrewáři, nezapomeňte prosím popisky fotek, které mnohé mohou objasnit. Zpočátku homebrewing fotogalerie bude jediná rubrika. Počítám ale s tím, že v budoucnu, až se nám například sejde vícero fotek vašich varen, scezování či kvašení, že zařadíme podrubriky kvůli přehlednosti.

Doufám, že fotky by mohly být jedním z důvodů, ne třeba proč si doma vařit pivo, ale třeba proč si zkusit si vylepšit stávající zařízení. Že by jednoduše mohly sloužit jako inspirace pro další čtenáře. A proto by bylo nejlepší, kdyby se těch fotek ze všech možných oblastí homebrewingu sešlo co nejvíce:).

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 6 komentářů, poslední komentář: 14.12.2007 06:31 Komentovat
Re: honza14.12.2007 06:31
Pokud jsem nekomu neco neposlal, nebo nekomu neco neprislo(uz jste i volali a ja urcite vim, ze...
... petrbrew13.12.2007 22:31
Honzo, fotky jsou hezké. Ale jsme tu od toho, že chceme vařit. Tak jak je to se surovinami?...
Re: Re: prvni fotky honza27.11.2007 19:19
Vlastni prehled fotek se vytvori po kliknuti na jmeno autora fotek. Tudiz si kdokoliv kdykoliv...
Re: prvni fotky Lihouš27.11.2007 17:06
Ahoj Honzo.Chtěl jsem se zeptat jestli by šlo na pivnímdeníku v rubrice homebrewing aby si...
Dalsi ctenar honza26.11.2007 14:12
tak nam prispel svymi foto vytvory dalsi ctenar. Kdo bude dalsi?:))) Jinak samozrejme vsem...
prvni fotky Honza24.11.2007 10:17
Tak uz prvni ctenar pridal foto., viz http://www.pivnidenik.cz/galerie/ 28/Homebrewing. ht m...
Vyhledávání