úvod
homepage

Výstava Hobby a homebrewing vytisknout článek

Přidáno: 15. května 2006  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 4262x

Máte zájem o domácí vaření piva? A nejraději byste začali s mladinovým koncentrátem? Pokud ano, máte jedinečnou šanci se dozvědět více. Stačí si přečíst článek a vyrazit na výstavu Hobby.

Právě na této výstavě, která na Výstavišti v Českých Budějovicích začíná ve středu a bude trvat až neděle, bude vystavovat i firma Eurobach, která na našem trhu distribuuje výrobky světově proslulé firmy Muntons. Pokud tedy máte zájem se dozvědět více o domácím vaření piva, o používání mladinových koncentrátů, zde máte jedinečnou příležitost. Kromě informací zde totiž budete moct i ochutnávat vzorky piv z nabídky firmy Muntons. Možnost zakoupení uvedených produktů je na podobných akcích samozřejmostí, to není třeba zdůrazňovat.


Pestrá nabídka mladinových koncentrátů firmy Muntons, která je na našem trhu zastoupená prostřednictvím firmy Eurobach.
Pestrá nabídka mladinových koncentrátů firmy Muntons, která je na našem trhu zastoupená prostřednictvím firmy Eurobach.

A kam tedy máte zamířit, pokud se chcete dozvědět o mladinových koncetrátech více? Stánek firmy Eurobach najdete na volné ploše 301 vedle pavilonu Z. (plánek a více informací o výstavě Hobby se lze dočíst na webu organizátora – www.vcb.cz). A pokud byste snad zabloudili, stačí zavolat na mobilní číslo: 608 887 757. Pan Maďa vás rád a rychle navede ke svému stánku.


Josef MUŽÍK již našel svůj poklad u Mistra sládka?
Josef MUŽÍK již našel svůj poklad u Mistra sládka?Mistr sládek se zůčastnil setkání hledačů pokladů v Pekelných dolech, kde prezentoval své domácí mikropivovary a mladinové koncentráty. Na fotografii vidíte nejslavnějšího českého hledače pokladů Josefa Mužíka s naší kolegyní Katkou a pivem připraveným v domácím mikropivovaru.
vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání