úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní poznámky z Plzně II.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

Ježek, (ultras, 30.04.2006 16:30) celé vlákno | reagovat
Ježka točili V Plzni asi před dvěma roky v Koperníkově ulici, kousek od železniční zastávky Jižní předměstí. Chodilo tam málo lidí, nevím proč, to byl důvod proč Ježek z té nálevny zmizel.
Jihlavský Ježek v Plzni, (Tomáš Semrád, 10.04.2006 07:14) celé vlákno | reagovat
Nevím jak je to v současné době, ale svého času a není to dlouho, co se v Plzni někde točil jihlavský Ježek. Mám ale takový pocit, že už tomu tak není. Bohužel místo a název provozovny si nepamatuji. Jenom vím, že tuto hospodu provozoval samotný jihlavský pivovar.
www.pilsnerpubs.net, (ambiente, 26.02.2006 21:31) celé vlákno | reagovat
již několik měsíců běhám po plzni a pečlivě zapisuji jaká piva se v jaké hospodě točí a s přehledem musím konstatovat, že PU a G převládá, nicméně se najdou v hospůdky, kde lze nalézt i jiné druhy piv - př. Hemingway (Dobřanská Hvězda) Bílej Medvěd (Kelt, Stella Artois..), jen se musí vědět kam na zajít. K tomuto účelu máme na našich stránkách vyhledávání podle piva.
To Zach, (Chody, 01.02.2006 16:03) celé vlákno | reagovat
Proč jsou G a PU povinní?
Dnes opět v Plzni přibnyla další značka a to Zámecký ležák 13% z Rodinného pivovaru Chodovar a kde? Pivnice v Plachovce a v restauraci U Saského mostu. Obé v soutoči s G (PU)
Pivní poznámky z Plzně, (Karel Zach, 02.11.2005 10:11) celé vlákno | reagovat
Dovolím si jen připomenout,že ve své hospůdce Zach´s Pub ve dvoře domu Palackého nám.2 v Plzni točím již deset let pět druhů piv,tedy mimo"povinných Gambrinu a Prazdroje"i irský Guinness(který svoji cenou i chutí nemusí českého pivaře uchvacovat,byť jde o jednoznačně nejznámější černé pivo světa),Velvet a pardubickou černou devatenáctku Porter.Dříve jsme točili i Heineken,John Bull,Murphys red,Bass,Chodovar,Staropramen Granát,Modrou hvězdu z Dobřan.Myslím,že mám kredit prohlásit,že vím ,jak těžké je prosadit v pivním "státě ve státě",jakoukoli odlišnost či experiment.Karel Zach
V Plzni, (Chody, 16.10.2005 12:27) celé vlákno | reagovat
V Plzni je to opravdu skoro jednobarevné. Z regionálních piv tu je zastoupen ještě Eggenberg v hospodě Na Vřesině, ale už se mi stalo, že taky nebyl a musel jsem tedy vzít za vděk G. Dále je pod divedlem Bernard In s celým sortimentem humpoleckého pivovaru. Jinak se tu ještě v točené podobě najdou celostátní značky Budvar, Samson, Krušovice, Staropramen, někde v nákupním centru jsem zahlédl Starobrno. Jo a dřív ještě v Kapse točili Herolda, ale tam jsem již dlouho nebyl. Toť je vše, co vím. Kdyby někdo věděl o nějakém jiném točeném pivu v Plzni, ať dá vědět.
Pouze P Ua G ?!, (?, 15.10.2005 08:33) celé vlákno | reagovat
Z těch článků o Plzni to vypadá, jako kdyby v Plzni úplně všude točili PU a G. Pouze u Lochoty a v hospodě Hospoda mají jiné pivo. Chtělo by to přípěvek nějakého pivaře z Plzně, zda i někde jinde v Plzni se dá zajít na nějakou značku regionálního pivovaru.
Kam v Plzni, (Chody, 11.10.2005 09:51) celé vlákno | reagovat
Ještě bych doporučil při návštěvě Plzně hospodu Hospoda, nacházející se naproti bráně Prazdroje, pod Hamburkem. Točí zde kromě obligátních G a PU i svijanská piva Máz 11% a Kvasničák 12,5%
Vyhledávání