Komentáře
článku: PIHA 2010
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Zápisné do soutěže se bude platit na místě, nebo kam se má poslat? Nikde jsem nenašel číslo účtu.
na konci článku je odkaz na zadání soutěže, důležité jsou tyto informace:
(1)Přihlášky do soutěže lze zasílat do 23.11.2010 na emailovou adresu piha@homebrewing.cz
(2)Vzorky do soutěže lze zasílat do 1.12. na adresu Pivovar Kocour Varnsdorf, Rumburská 1920, 407 47 Varnsdorf , případně je osobně odevzdat tamtéž. Dalším místem, kde lze odevzdat vzorky je restaurační pivovar Pivovarský dům, Ječná/Lípová 15, 120 44 Praha 2 (k rukám sládka Martina Vávry). Slovenští domovarníci mohou odevzdat/zaslat vzorky do Pivovaru Kaltenecker, Zakarpatská 28, Rožňava (pivovar.kaltenecker@gmail.com , +421 (0)58 732 91 05 )
(1)Přihlášky do soutěže lze zasílat do 23.11.2010 na emailovou adresu piha@homebrewing.cz
(2)Vzorky do soutěže lze zasílat do 1.12. na adresu Pivovar Kocour Varnsdorf, Rumburská 1920, 407 47 Varnsdorf , případně je osobně odevzdat tamtéž. Dalším místem, kde lze odevzdat vzorky je restaurační pivovar Pivovarský dům, Ječná/Lípová 15, 120 44 Praha 2 (k rukám sládka Martina Vávry). Slovenští domovarníci mohou odevzdat/zaslat vzorky do Pivovaru Kaltenecker, Zakarpatská 28, Rožňava (pivovar.kaltenecker@gmail.com , +421 (0)58 732 91 05 )
Co dělat v případě, že chci dát vzorky do soutěže, ale nebudu se pravděpodobně moc zúčastnit setkání. Jedu tento víkend do Čech a mohl bych někoho porosit, aby mi v Praze odevzdal vzorky pro degustaci. Kdy a kam je má poslíček dodat? Jaké množství od jednoho vzorku?
Taky zdravím - pokud nebudeš posílat vzorky do soutěže, mělo by stačit přijít 4.12. do Podskalské na přednášky a na diskuzi o pivovarských kvasnicích. Více a podrobněji k tomu určitě řekne Honza Kočka v článku, který by měl brzy na SP následovat.
Zdravím
je nutné se nějak registroavt i na setkání DOMOVARNÍKŮ nebo kdo příjde ten tam bude ?
Díky
je nutné se nějak registroavt i na setkání DOMOVARNÍKŮ nebo kdo příjde ten tam bude ?
Díky
Nabízím zdarma k odběru 3. generace kvasnic až do rozebrání:
Safale S 04 - pro Ales
safbrew WB 06 - weizen
saflager S 23 - pro ležáky belgického typu
Vše pro teploty kvašení 16-24°C.
David Staněk, tel. 775 66 07 28
Safale S 04 - pro Ales
safbrew WB 06 - weizen
saflager S 23 - pro ležáky belgického typu
Vše pro teploty kvašení 16-24°C.
David Staněk, tel. 775 66 07 28
Ta lokalita je luxusní. Děkujeme.
1 | 2 |
Vyhledávání