Komentáře
článku: Novinky s pivní pěnou
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Nedávno v TZ psali o plastovém KEGu užívaném v Rakovníku pro export do Ruska. Tam byl problém s malou návratností nerez KEGů, tak jej začali řešit nevratnými obaly.
PAr systemu jsem uz videl.
bud se jedna o plastove sudy,ktere jsou mnohem lehci nez ty stavajici, nebo o jednocestne, podobne tem z Tveho linku.
Napriklad Key Keg - http://keykeg.com/
bud se jedna o plastove sudy,ktere jsou mnohem lehci nez ty stavajici, nebo o jednocestne, podobne tem z Tveho linku.
Napriklad Key Keg - http://keykeg.com/
Hrůzný zážitek jednoho nejmenovaného sládka, který před několika lety byl v plzeňském pivovaru svědkem surrealistické scény při níž se hotové pivo smíchává s modrou kapalinou což je údajně stabilizátor pěny bych přál všem milovníkům a nohsledům "českého rodinného stříbra". Dobrou chuť!
Ahoj Honzo,vedle těchto petek jsem našel pěnou novinku PETKEG od firmy KHS http://www.khs.com/img/pool/Innokeg_Till%20PF%20PETKEG_Filler%20module_EN.pdf - KEG na 20litrů na jedno použití.Nic to neváží a hlavně se to NEVRACÍ.Ideální pro malé pivovary.Kdyby jsi věděl něco více,určitě to zveřejni.Břeťa
Počkám si, jaký ten spot o „skvělém“ a „spolehlivém“ Gambrinusu bude. Ale protože jde o reklamu, nedělám si iluze. Někdo takové tvrzení přijme, jiný, jako třeba já, ne. K levnému pivu mi prostě nejde představa o nejlepších surovinách…
Před časem jsem, tuším, že na webu Plzeňského deníku, četl povzdech zřejmě zaměstnance, jak se tam přidávají aditiva na omezení pěnivosti kvůli potřebě naplnit kvasné nádoby na co nejvyšší mez. A stejný pisatel uváděl, že se vaří na hodnotu 13,5 extraktu a prokváší na 16! stupních. Na desítku či dvanáctku se pak ředí upravenou vodou (systém HGB) a dosycuje na správnou hodnotu CO2. Prostě "tradiční" výrobní postup jak vyšitý. Ale, jak říkám, na tu reklamu se rád podívám…
Před časem jsem, tuším, že na webu Plzeňského deníku, četl povzdech zřejmě zaměstnance, jak se tam přidávají aditiva na omezení pěnivosti kvůli potřebě naplnit kvasné nádoby na co nejvyšší mez. A stejný pisatel uváděl, že se vaří na hodnotu 13,5 extraktu a prokváší na 16! stupních. Na desítku či dvanáctku se pak ředí upravenou vodou (systém HGB) a dosycuje na správnou hodnotu CO2. Prostě "tradiční" výrobní postup jak vyšitý. Ale, jak říkám, na tu reklamu se rád podívám…
Vyhledávání