Komentáře
článku: Co jste si kdy přáli vědět o hospodách?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Predem mockrat dekuji. Jeste by me zajimaly veci ohledne rozvozu piva, hlavne minimalni mnozstvi, ktere jsou pivovary ochotne vozit a co za to pak chteji. Na jednu stranu je smutne, jak v nekterych castech nasi zeme nelze sehnat v hospodach nic krome 3 nejvetsich gigantu. Ale na druhe strane znam nekolik hospod, kde berou "exoticke" pivo, jezdi se padesat az sto kilometru jen kvuli nim, vytoc maji prumernou a po cenove strance mi to hlava nebere...
Ladine, díky moc za náměty a otázky. Pokusím se na ně brát v článcích ohled. Příští článek (snad ještě tento týden) bude o evidenci piva, takže bod 3 bude určitě splněn. Jinak o chlazení článek určitě sepíšu, o tom by se dalo mluvit hodiny. I za ostatní otázky dík, odpovědí se určitě dočkáte!
Vezmu poporade navrzena temata.
1) Chlazeni - teple pivo jsem nedostal uz dlouho, bohuzel se rozmaha cepovani podchlazenych piv. Je to chybou obsluhy? Nebo je to pozadavek restaurace, aby se nedobre pivo dalo pozrit?
2) Cisteni trubek. Jak casto cistit, aby zakaznik nepoznal zhorsenou kvalitu? Kolik procent hospod to dodrzuje? Zavisi frekvence cisteni na druhu a vyrobci piva? Predpokladam spravne, ze plzensky certifikat "za ciste trubky" vubec s cistotou trubek nesouvisi a dostane jej kazda hospoda?
3) Evidence piva. Nechava majitel obsluze v okradani zakazniku volnou ruku (do urcite miry)? Nebo jsou tak caste podmiraky dany neochotou cekat na natoceni spravne miry? Jak casto se prumerne hospody zavazeji pivem?
4) Stava se casto, ze hostinsky zakaznikum podava jine pivo nez uvadi? Jak casto je to v neprospech zakaznika a jak casto naopak?
5) Samoobsluzne stojany. Da se nejak naznacit cenova relace? V cem jsou nejvetsi problemy, ze si to mohou dovolit jen nejvetsi hraci na trhu?
1) Chlazeni - teple pivo jsem nedostal uz dlouho, bohuzel se rozmaha cepovani podchlazenych piv. Je to chybou obsluhy? Nebo je to pozadavek restaurace, aby se nedobre pivo dalo pozrit?
2) Cisteni trubek. Jak casto cistit, aby zakaznik nepoznal zhorsenou kvalitu? Kolik procent hospod to dodrzuje? Zavisi frekvence cisteni na druhu a vyrobci piva? Predpokladam spravne, ze plzensky certifikat "za ciste trubky" vubec s cistotou trubek nesouvisi a dostane jej kazda hospoda?
3) Evidence piva. Nechava majitel obsluze v okradani zakazniku volnou ruku (do urcite miry)? Nebo jsou tak caste podmiraky dany neochotou cekat na natoceni spravne miry? Jak casto se prumerne hospody zavazeji pivem?
4) Stava se casto, ze hostinsky zakaznikum podava jine pivo nez uvadi? Jak casto je to v neprospech zakaznika a jak casto naopak?
5) Samoobsluzne stojany. Da se nejak naznacit cenova relace? V cem jsou nejvetsi problemy, ze si to mohou dovolit jen nejvetsi hraci na trhu?
Vyhledávání