Co jste si kdy přáli vědět o hospodách?
    
  
      
  
      Pánové, zajímalo vás někdy, jak to chodí na druhé straně výčepu? Pivo si určitě někdy zkoušel natočit každý z nás. Ti zkušenější možná balancovali s tácem plným čerstvě natočených půllitrů nebo naráželi sud. Ale co chlazení, čištění trubek, evidence piva?
Vážení milovníci správné kultury podávání a konzumace piva, budu pro vás na tomto blogu připravovat seriál několika článků s názvem „Hospoda z druhé strany výčepu“.
Rád bych vám představil, čím vším může hospodský obohatit svůj svatostánek a jak může přispět k tomu, aby pivo chutnalo tak, jak má. Představíme si různé typy výčepů i chlazení, zastavíme se u oblíbených samoobslužných výčepních stojanů, probereme čištění a údržbu, evidenci piva a veškeré příslušenství.
Zastávám totiž názor, že pečlivě udržované, čisté a pravidelně kontrolované vybavení pro čepování piva je prostě základem každé hospody. To ale jistě každý z vás moc dobře ví.
Pište mi své otázky o vybavení hospody!
Rád si také poslechnu vaše náměty – klidně napište do diskuse, o jaký článek v oblasti vybavení hospod byste měli zájem, a já udělám, co bude v mých silách. Na všechny vaše dotazy se pokusím co nejlépe odpovědět.
Přeju vám pěkný leden a brzy na viděnou!
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
| Celkem 3 komentáře, poslední komentář: 21.01.2009 08:06 | Komentovat | 
| Re: Re: tak tedy ladin | 21.01.2009 08:06 | 
|---|---|
| Predem mockrat dekuji. Jeste by me zajimaly veci ohledne rozvozu piva, hlavne minimalni mnozstvi,... | |
| Re: tak tedy Pivní technik | 20.01.2009 18:36 | 
| Ladine, díky moc za náměty a otázky. Pokusím se na ně brát v článcích ohled. Příští... | |
| tak tedy ladin | 19.01.2009 19:28 | 
| Vezmu poporade navrzena temata. 1) Chlazeni - teple pivo jsem nedostal uz dlouho, bohuzel se... | |

