Komentáře
článku: Zázvorové "pivo"
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
v soucasnosti akorat mam davku v PET lahvi /2lit./ a musim dvakrat denne upoustet tlak. Vzdy snizim na cca 3 atm a do vecera je tam zase okolo 7 atm. Nechapu jak nekdo muze nechat lahev bez upousteni a ta vydrzi viz. navod a nebo jsem to spatne pochopil? Kvasim pri normalni pokojove teplote cca 22 st.
je ale v anglii trochu nižší
Ptal jsem se autora, všechna kvašení nechává probíhat při pokojové teplotě.
Zajímalo by mne, jakou teplotu má mít cukerný roztok ve druhé fázi a při jaké teplotě má pivo dokvášet ve třetí fázi.
Jinak zajímavý článek
Jinak zajímavý článek
1 | 2 |
Vyhledávání