úvod
homepage

Komentáře

článku: Zázvorové "pivo"

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle vláken

tlak v lahvi, (pepa, 01.04.2006 15:49) celé vlákno | reagovat
v soucasnosti akorat mam davku v PET lahvi /2lit./ a musim dvakrat denne upoustet tlak. Vzdy snizim na cca 3 atm a do vecera je tam zase okolo 7 atm. Nechapu jak nekdo muze nechat lahev bez upousteni a ta vydrzi viz. navod a nebo jsem to spatne pochopil? Kvasim pri normalni pokojove teplote cca 22 st.
pokojova teplota, (..., 01.04.2006 15:48) celé vlákno | reagovat
je ale v anglii trochu nižší
Re: teploty?, (Jiri Kana, 01.04.2006 15:48) celé vlákno | reagovat
Ptal jsem se autora, všechna kvašení nechává probíhat při pokojové teplotě.
teploty?, (Dan, 01.04.2006 15:47) celé vlákno | reagovat
Zajímalo by mne, jakou teplotu má mít cukerný roztok ve druhé fázi a při jaké teplotě má pivo dokvášet ve třetí fázi.
Jinak zajímavý článek
12
Vyhledávání