Komentáře
článku: Pivovar Kout na Šumavě II.: Vzkříšení a naděje
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé1 | 2 |
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Bohužel, je to tak, byl jsem tam jednou a asi zároveň naposled :-(
Všichni víme, jak to s tímhle podnikem dopadlo. Je z něho obyčejná nonstop herna, nemůže být řeč o restaurantu a ještě k tomu pivovarském. Jediné, co zde stojí za povšimnutí je Koutské a i když je vynikající, je to málo.
Tak jsem dneska omrknul Koutské pivo v Plzni - a je to na spadnutí! Zítra, 29. prosince, otevírají pivovarskou hospodu minipivovaru Kout na Šumavě, budou mít otevřeno denně od 05 do 23 hodin a asi od poloviny ledna nonstop. V levé části bude herna, naproti vchodu hospoda. Na čepu by měly být 10°, 12°, 14° a 18°. Originál sklo s uchem i bez, papírové tácky rovněž. Restaurant se zove "U Škodovky" a je na rohu ulic Tylova (č.p.55) a Korandova (č.p.2) vedle škodováckého muzea a blízko Centrálního autobusového nádraží. MHD: trolejbus č. 10, 11, 12 zast. Tylova, č.16 Koperníkova nebo U Práce (tam budou vystupovat chlapi pijící Staropramen :-)/Klatovská. Právě na blízkost nádraží a Škodovky personál spoléhá (hovořil jsem s dvěma zástupci personálu, kteří dělali poslední úpravy a já se vnutil na chvíli dovnitř). Při křtu hospody bylo pivo zdarma a nejrychleji zmizela osmnáctka (kdo by to byl řekl?)! Chodymu díky za ostříží zrak, neb on na pivní útulnu jako první upozornil
Už jsem měla možnost pivo ochutnat a je opravdu výborné!!! Ještě si pamatuji, když se tam vařilo to první a to nebylo tak dobré jako toto.
jsem se tam stavil a ochutnal v Korbelce světlou 12° a tmavou 14°... dojem vynikající :-)) škoda, že ještě nemají žádné propagační předměty, nicméně jsem velmi rád, že na "pivní mapě" je další konkurence pro GambriHNUS (jehož ubrusy, tácky a další věci dělají v Korbelce kontrastní společnost Koutskému pivu)
S politováním musím oznámit, že pivo bude asi o měsíc později. Optimismus byl v otázce rychlosti dokončovacích prací poněkud přehnaný. Ale jako dobrou zprávu mohu prozradit, že ještě před letní sezónou by měla být otevřena PIVOVARSKÁ HOSPODA, a to v Domažlicích !
Snad se to dostane i do brna.at se z toho muzu vozrat poradne
To Venca: Co sem pleteš Kácov?
Uz se tesim az ho ochutnam...
Zde dám kotel vystírací / zde dám kotel rmutovací / postavíme pivovar / tomu dílu zdar, zdar, zdar! ...dej Bůh štěstí!
Pěkně napsáno, připraveno, proloženo, zkrátka autorům gratuluji. Už se nemůžu dočkat prvního půllitru s "Kouteckým" u Abbého.
Gratuluji panu Skalovi za jeho čin a přeji mu mnoho úspěchů a podařených várek. Jenom doufám, že v návalu práce nezapomene a vrátí nám pár zapůjčených KEG sudů.
Parada, skvele, bajecne! Vic dodavat netreba!
Už se nemohu dočkat, doufám, že Pivní studio pana Pavlase v Klatovech bude mít toto pivo nejlépe permanetně na čepu (pakliže toto pivo bude stát za to, o čemž ale takřka nepochybuji). S tím ale souvisí moje otázka. Vědí autoři článku, případně někdo jiný, kde všude bude toto pivo k mání? Přece jen 5 tisíc hekťáků není už žádný restaurační minipivovárek, řekl bych, že je to co se týče výstavu tak na úrovni Kácova.
Jsem moc rád, že existují lidé jako pan Skala, kteří se snaží rozšířit zatím stále až trapně chudou (jak je třeba zřejmé v porovnáním s Bavorskem) nabídku tuzemských značek piv. Patří mu můj velký obdiv.
Jsem moc rád, že existují lidé jako pan Skala, kteří se snaží rozšířit zatím stále až trapně chudou (jak je třeba zřejmé v porovnáním s Bavorskem) nabídku tuzemských značek piv. Patří mu můj velký obdiv.
a to je jedine dobre - po vcerejsim depresivnim zacatku optimisticky konec - nezbyva nez poprat hodne zdaru a tesit se na ochutnavku.
1 | 2 |
Vyhledávání