úvod
homepage

Komentáře

článku: Nejoblíbenější čtenářské pivo - výsledky ankety

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
123
 Zobrazit komentáře: podle času

díky, (Standa Jakoubek, 27.10.2005 00:05) celé vlákno | reagovat
Jirko Kaňo, děkuju za doplnění výsledků :-)
Dobré pivo, (Martin Borský, 26.10.2005 22:14) celé vlákno | reagovat
Milý Ruzine, jsem rád, že nejsem v tvojí kůži a zároveň tě lituji. Mít G ve své oblíbené pětce, to asi znamená, že jsi ještě mnoho značek piva nezkusil (ale stojí to za to i v Brně... Černá Hora, Strakonice, Bernard, Krakonoš, Pegas, .....). Vřele můžu doporučit též Richarda z Žebětína. Po výše zmíněné pivní kúře si možná leckdo přehodnotí své preference...
Milý Honzo, "to své jediné pivo" mají přeci rádi hlavně pivní analfabeti, kteří z jakéhosi mě neznámého principu odmítají ochutnat cokoli jiného než to svoje. Podle mého názoru to nejsou ti správní a erudovaní, kteří by měli takto ovlivňovat podobné ankety. Stačí, že škodí tím co pijou...!
Anketa není vše, (TV, 26.10.2005 15:49) celé vlákno | reagovat
Anketou jsem velmi zklamán. Rozhodně bych nečekal, že se v první desítce umístí čtyři značky ze skupiny Plzeňských pivovarů. Zvláště dost nepochopitelné je 2. místo Gambrinusu 10!? Samo o sobě je dosti velkou tragédií, že se taková pivní břečka točí po celé republice a ještě k tomu to většina lidí považuje za jakýsi standard a někdo dokonce za špičkové pivo. Osobně řadím Gambrinus snad za naše nejhorší pivo a vzhledem k tomu, že okupuje většinu našich hospod, raději se občas domluvím s přáteli a koupím malý soudek z nějakého regionálního pivovaru. Naposledy jsme měli desítku Bakaláře a byl opravdu vynikající.
vyherci, (drahos, 26.10.2005 14:59) celé vlákno | reagovat
mate jmena a adresy vyhercu spravne
pocet nominaci, (Honza, 26.10.2005 14:46) celé vlákno | reagovat
Zamer umoznit ctenarum hlasovat petkrat za jedno pivo, ci za jeden pivovar vychazel z naseho presvedceni, ze mnozi z vas maji radi to sve "jedine" pivo. To, ze jsou nekteri, kteri voli piva hromadne jen z velkych pivovaru, bohuzel nemuzeme ovlivnit.
Změna, (Zbyněk Holan, 26.10.2005 13:58) celé vlákno | reagovat
Ahoj, určitě hlasuji pro to, aby příště nebylo možné dát jednomu pivu více hlasů! Zkrátka vybrat si svých pět piv! A ne 5x nominovat třeba G. Mám pocit, že mnozí ti, co nominovali vícekrát některého z G, PU a B ani jiná piva neznají natož, aby je ochutnali!!!!
pár slov k článku, (Jiří Kaňa, 25.10.2005 21:47) celé vlákno | reagovat
Doplnil jsem pořadí jednotlivých pivovarů (se ziskem do 20 hlasů). To by snad mohlo částečně uspokojit jak Standu Dusíka (hlasy pro jednotlivé pivovary), tak Standu Jakoubka (uveřejnění pořadí i v nižších pozicích).
Podněty na zlepšení metodiky hlasování se určitě budeme zabývat, za rok to snad bude lepší.
Take jsem zklamán..., (David, 25.10.2005 20:51) celé vlákno | reagovat
...ale neni to až taková hrůza. Ovsem az na právem proklínaný gambrinus. Ostatní se dá pit a v desitce jsou i skvosty - bernard, svijany, granát. Také mne zajimá kompletní pořadí - zajímavá je přece i ta široká paleta nominovaných piv a hlavně pořadí pivovarů.
Proc ne?, (ruzin, 25.10.2005 19:51) celé vlákno | reagovat
Jsem z Brna. Je tady celkem velky pivovar Starobrno. Ale to pivo se da pit jen primo v pivovarske pivnici, jinak neznam hospodu, ktera by tocila lepsi starobrno nez je Gambrinus. Tim nechci rict, ze gambrinus je spicka, ale urcite bych na nej mezi mymi 5-ti oblibenymi pivy nezapomel, stejne (asi) jako vetsina lidi. Toci se po cele republice, snad v kazde dedine. To uz musi hodne lidi ovlivnit. Minimalne jako takovou "normu" podle ktere hodnoti ostatni piva. Mne treba chutna.
I na Moravě, (Pepik, 25.10.2005 19:22) celé vlákno | reagovat
jsou dobrá piva, jak je tedy možné , že jak dobrá piva tak výherci jsou jen z Čech?
Hodnoceni piva, (honza, 25.10.2005 13:17) celé vlákno | reagovat
Je pravda, ze nejvic nominaci jednoho piva ci pivovaru prislo od priznivcu velkych pivovaru. Mozna to ted vypada jako spatna volba, ale takove holt bylo zadani.

Dodatecne nas napadlo pri cteni vasich emailu, ze jsme meli take zaradit anketu o nejmene oblibene pivo:)
Pár připomínek, (Standa, 25.10.2005 12:39) celé vlákno | reagovat
Není to nic překvapivého. Nejoblíbenější piva, to je něco jako nejoblíbenější zpěváci nebo nejoblíbenější politici. Ty také nemám rád.
Určitě by stálo za to zveřejnit celý žebříček a sečíst hlasy dané jednotlivým pivovarům, pořadí by se asi změnilo. Například Svijany by se posunuly před Budvar, který se prezentuje téměř výhradně ležákem. Snad i Primátor se svým extrémně širokým sortimentem by se dostal do první desítky.
Úplně férová podle mě není možnost dát všech pět hlasů jednomu pivu. Názor typu "nejlepší je XY a nic jiného se nedá pít" je rozšířen především mezi příznivci značek z nejvyšších příček, zatímco vyznavači regionálních pivovarů se většinou neupínají jen k jednomu pivu. Takže například dvanáct hlasujících Géčkařů mohlo pomocí těch čtyř hlasů navíc posunout své pivo před Bernarda o 48 hlasů.
ad Njorloj, (Standa Jakoubek, 25.10.2005 11:56) celé vlákno | reagovat
přesě tak to asi bylo s tím pětkařem
Další desítka, (Jarin, 25.10.2005 11:46) celé vlákno | reagovat
Nešla by zveřejnit alespoň jak dopadla další desítka piv?
ad..., (Njorloj, 25.10.2005 11:32) celé vlákno | reagovat
2 honza: myslim, ze se hodnotitel nechal unest, zklaman vysledky ankety, ja osobne hodnotim za 1 - pokud vemu co prace to dalo usporadat takovou anketu, klobouk dolu a jednicku s * organizatorum...
Hodnoceni clanku, (honya, 25.10.2005 11:26) celé vlákno | reagovat
Maly dotaz - ta petka v hodnoceni clanku (k 11:30) je za hodnoceni kvality clanku, nebo za to, ze ctenari nominovali takova piva, jaka nominovali?

Ad Standa- vysledky mame, ale bohuzel je nerozesilame.
prosba, (Standa Jakoubek, 25.10.2005 10:26) celé vlákno | reagovat
měl bych malou prosbu - nemáte náhodou v elektronické podobě celé ty výsledky ? a jestli náhodou ano, nešly by poslat mailem ? díky.
irenko, já se ptám proč?, (Libor, 25.10.2005 10:22) celé vlákno | reagovat
len mi je divné, keď toľko ludí obľubuje Plzeň a G-hnus, prečo sa nikdy nezapoja do debaty a neobhajujú to "svoje"? Alebo tam sa boja prezentovať svoj názor?
Gambrius, (Standa Jakoubek, 25.10.2005 10:21) celé vlákno | reagovat
že je nahoře G12, to se dalo čekat (v žádným případě jsem pro něj nehlasoval,ale pít se docela dobře dá); ale G10 totálně bez chuti a bez zápachu na 2.místě ? hmm, to mě trochu překvapilo
Prekvapko, (Njorloj, 25.10.2005 10:06) celé vlákno | reagovat
Zajimavy vysledek nechci byt zaslepeny a tak Plzen a Budvar to chapu, ale G a jeste k tomu 10°?!?na duhem miste - to me velice prekvapilo... kazdopadne pokud porovnam masazni kampan velkovarenskych a neexistujici celoplosnou reklamu tech ostatnich, tak zase tak prekvapujici to asi neni - ale jinak by me zajimalo, co tu lidi propalujici si kotel Gkem ctou?! a ze se taky nekdy neozvou...
123
Vyhledávání