úvod
homepage

Komentáře

článku: Nejoblíbenější čtenářské pivo - výsledky ankety

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

mám námět, (Colega, 30.10.2005 10:25) celé vlákno | reagovat
Anketa o nejnenáviděnější pivo. Ty samé podmínky, vč. možnosti 5 hlasů pro jedno pivo. Jen ceny pro hlasující pak bude asi třeba sehnat jinde než u pivovarů.

A taky bych rád znal výsledek této po sešktání vícečetných hlasů na jeden - samozřejmě protože marně doufám, že by pak G10 mělo tak 18 hlasů :o)

A teď vážně: výsledky ankety nijak špatné nejsou. Myslím, že je na nich znát, že nikdo nedokáže ochutnat všechna piva, ba že někdo dokonce opravdu zná jen to jedno atd; ale výsledky akety mi nijak děsivě nepřipadají - a hlavně - je to jen anketa (pro někoho nepochybně ano, ale pro mne význam jiný než kratochvilný nemá). A taky bych stál o kompletní seznam nominovaných piv, šlo by ho publikovat?

Jinak, příští nominace by měli být dle mého názoru limitovány na max. 1 hlas pro jedno piva a zároveň rozšířeny co se počtu možných nominací na jednoho člověka týče na alespoň deset (i tak budu mít problémy si vybrat JEN 10 nej), přičemž když někdo bude chtít dát hlas třeba jen jednomu pivu, tak dá zkrátka jen jednu nominaci.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání