úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak si (také) lze udržet hospodu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Neštřeme Prazdoj, on také nikoho nešetří..., (Tomáš Semrád, 03.04.2006 06:25) celé vlákno | reagovat
Nevidím jediný důvod proč by měl tady někdo Prazdroj v reakcích šetřit. Jistě, nedělám si iluze, že jemu podobné praktiky dělají i ostatní velké pivovary, ale už to tady zaznělo. Plzeňský gigant je opravdu tím největším, s velkým náskokem co se týká podílu na trhu (druhý Staropramen má cca 15 % trhu, zatímco Prazdroj cca 50 %..). Musí tak být připraven, že jeho jednání a chování bude nejvíce viditelné a tudíž lidi nejvíce provokující! Jen houšť a více, abysme všichni, nejen ti co ho pijí viděli, jak má hospodské a jeho štamgasty omotané okolo prstu. A jak vidno UOHS to nijak moc nevadí...
A co se týká kvality piva Pilsner Urquell, tak přece Prazdroj vyhlásil akci "za čisté trubky", takže nechápu (viz příspěvek jana Kociána) jak se mohou v trubkách kudy teče tento "skvost" v hospodách ke štamgastům množit bakterie, které způsobují údajnou nakyslost, když prý každý hospodský, jež ho točí musí pravidelně tyto trubky čistit a pracovníci Prazdroje to při každé návštěvě mají kontrolovat. Nesou stejný díl zodpovědnosti jako hostinský. Pokud se tak někde děje pravidelně, pak se jedná pouze o velkohubá prohlášení ze strany PP a populismus a o jistý druh své reklamy a prezentace...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání