Komentáře
článku: Jak si (také) lze udržet hospodu
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Neštřeme Prazdoj, on také nikoho nešetří...,
(Tomáš Semrád, 03.04.2006 06:25)
celé vlákno | reagovat
Vyhledávání
A co se týká kvality piva Pilsner Urquell, tak přece Prazdroj vyhlásil akci "za čisté trubky", takže nechápu (viz příspěvek jana Kociána) jak se mohou v trubkách kudy teče tento "skvost" v hospodách ke štamgastům množit bakterie, které způsobují údajnou nakyslost, když prý každý hospodský, jež ho točí musí pravidelně tyto trubky čistit a pracovníci Prazdroje to při každé návštěvě mají kontrolovat. Nesou stejný díl zodpovědnosti jako hostinský. Pokud se tak někde děje pravidelně, pak se jedná pouze o velkohubá prohlášení ze strany PP a populismus a o jistý druh své reklamy a prezentace...