úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak si (také) lze udržet hospodu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Prazdroj 12, (Jan Kocián, 19.10.2005 13:46) celé vlákno | reagovat
Ale abych se zastal Prazdroje 12 - je to velmi dobré pivo. Problém je v tom, že skoro nikde se neprovádí sanitace pivního vedení tak, jak by se provádět měla... no a výsledkem je přemnožení bakterií mléčného kvašení, jejichž "výkaly" pivo ničí. Snad nejmarkantnější je to právě u Prazdroje 12, kdy pivo dostává nakyslou chuť a někdy dokonce páchne po močůvce! FUJ!

Ale díky tomuto pivovaru bývá Plzeň v letních podvečerech a večerech krásně provoněna ječným sladem. MŇAM!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání