úvod
homepage

Komentáře

článku: Moravská akvizice Heinekenu z pohledu Starobrna

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Pánům magistrům..., (JaJa, 10.09.2005 20:45) celé vlákno | reagovat
Článek od 1. "magora" A.Ř. není článkem, nýbrž prohlášením PR a za takové ho beru. Nad lžemi typu "Hostan z Brna bude stejný jako ze Znojma" jen nemohoucně kroutím hlavou, ale beru to jako PR článek, tudíž tendenční, zaplacený a lživý od začátku do konce.
Musím se tudiž přiklonit k obsáhlému komentáři 2. "magora", který nejde, bohužel, pod kůži, ačkoliv měl našlápnuto dobře. Lež totiž zůstává lží, ať už ji zabalíme do čehokoliv.
V květnu ´05 jsem se dostal k prohlášení pivovaru Hostan, že změní současnou technologii tak, aby vpodstatě prodloužili životnost piva 2x. To mi s prohlášením o zachování surovin i technologie připadá jako jeden hot a druhý čehý. Tak jak tedy s Hostanem???
IMHO Hostan se za čas zavře a budou se tam dělat jen ty limonády, Starobrno zheinekenovatí a za jistý čas od břeček typu Heineken nepůjde rozeznat, tudíž pivovar zavřeme a začneme dovážet Heineken pravý a pak už jen můžeme čekat další oslavný článek A.Ř. na téma "Heineken skloubil chuť Hostanu a Starobrna". A pak vám už jen půjdeme rozbít ty vaše "PR papule". Čest... Magor č. 3
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání