úvod
homepage

Komentáře

článku: 5 nejoblíbenějších piv

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
12
 Zobrazit komentáře: podle času

V oblíbených mám jasno, (Houmlesák, 14.09.2005 08:08) celé vlákno | reagovat
asi Protivín - Pivo (vyrobeno pro Lidl)
asi Náchod - Pivo (vyrobeno pro Lidl)
asi Benešov - Pivo (vyrobeno pro Lidl)
Český Krumlov - Pivo (vyrobeno pro Makro)
Jihlava - Pivo (vyrobeno pro Delvitu)
Regionální pivovárky! To je pivní kultura - a skoro nic nestojí! Mlask, mlask!
PROSBA, (honza, 14.09.2005 08:07) celé vlákno | reagovat
MAM K CTENARUM VELKOU PROSBU - DO EMAILU S VASEMI NOMINACEMI UVEDTE PROSIM I VASI ADRESU, JINAK NEMUZE BYT VAS EMAIL ZARAZEN DO SLOSOVANI. dEKUJI

HONZA
neumíme di pryč !, (Duff, 08.09.2005 01:45) celé vlákno | reagovat
ne mi neznáme .. ne mi neumíme pivovary ... help
MIŠMAŠ, (STOKY, 07.09.2005 16:44) celé vlákno | reagovat
Po přečtení komentářů jsem z toho jelen! Pochopil jsem o co jde, ale určitě bude lepší, zachováme-li jednoduchost a proto se budu řídit podmínkami, tak jak je stanovil Honza Kočka. Neboť v jednoduchosti je krása a tady bych to viděl jako nezbytnost, protože orientaci v řetězcích spousta lidí (pivařů) nemá. Takže moje hlasování očekávejte na e-mailu a přesné výstupy (o tom kam jaké pivo patří) už musí odborníci stanovit dle odborných informací (a budu-li hlasovat pro Gambrinus, tak bude určitě každému jasné, jaký mám na mysli) :0)
znacka-pivo, (Ondra Koucky, 31.08.2005 22:18) celé vlákno | reagovat
Osobne povazuji uvedeni pivovaru i konkretniho piva za rozumne. podivejme se treba na pivo Granat - Vyrabi ho Staropremen nebo Cerna Hora? Rovnez jsou pivovary ktere vyrabeji nekolik (pr. Havl. Brod)- 2 i tri svetle desitky, pak je dulezite je odlisit, ne?
Mnamka, (Johny, 30.08.2005 20:38) celé vlákno | reagovat
Toz Plzeň
Značka, (Radek, 30.08.2005 17:26) celé vlákno | reagovat
Podle mě by stačila pouze obchodní značka daného pivovaru a stupňovitost. Většina českých "pivařů" stejěn neví, že existuje něco jiného (a hlavně lepšího) než Gambrinus a návštěvníci těchto stránek zase těžko budou hlasovat pro tuto obarvenou vodu.
Značka, (L., 29.08.2005 21:36) celé vlákno | reagovat
Je přeci úplně zbytečný vypisovat název pivovaru resp. jméno právního subjektu. Podle mě by mělo stačit uvést název oblíbené značky a její stupňovitost, neboť případy, kdy je pivo z více pivovarů prodáváno pod jednou značkou stejně většina konzumentů neví anebo to ani není možné zjistit.
Spatny vyber? Urcite instruktazni., (Honza, 29.08.2005 13:10) celé vlákno | reagovat
:)
No, ja si rikal, ze neco napisete:).
Jinak co se tyce firem, opravdu by se mohlo psat SABMiller-GAmbrinus 10. Jenze to by byla velka komplikace pro bezneho ctenare, nebot ne kazdy vi-ci hoo to zajima, kdo je vlastnik.

A jak byste psal treba Rohozec? Pivo Podskalak? Pivovar LIF a.s.(hlavni investor)-pivo Rohozec? dany priklad byl vybran zamerne, aby kazdy vedel, o co nam jde. Kdybych napsal Opat-Rampus, asi by vetsina ctenaru nevedela, co jsem tim chtel rict. Proto mi priklad s Gambrinusem prisel jako jasnejsi, vice instruktazni.
Špatný příklad, (Petr Pavlas, 29.08.2005 11:32) celé vlákno | reagovat
Je škoda, že jako instruktážní návod pro hlasování byl zvolen zcela nevhodný příklad. On totiž žádný pivovar Gambrinus u nás neexistuje (snad je nějaký v Dánsku). Výrobek této značky se přece vyrábí v nejméně třech pivovarech (Prazdroj, V.Popovice, Radegast), bývalý pivovar Gambrinus byl provozně včleněn do Prazdroje. Takže skutečně nevím, jak má takový milovník tohoto pivního střiku hlasovat ! (Třeba:" Velké Popovice- Gambrinus 10" ?) Neměl by být tedy na prvním místě namísto pivovaru spíše název firmy nebo značka ?
Vyhra a jeji slozeni, (Honza, 28.08.2005 20:06) celé vlákno | reagovat
Tak jak se pise v clanku...Deset pivovarů věnuje totiž každému výherci karton (20 lahví) mixu svých piv. Z toho plyne, ze kazdy vyherce dostane od nas deset kartonu piva, kazdy z jineho pivovaru
VÝHRA, (RAINMAN, 28.08.2005 19:20) celé vlákno | reagovat
Pořád jaksi nechápu, kolik piv získá každý z pěti výherců? Honzo Kočku, upřesni nám to, prosím.
12
Vyhledávání