úvod
homepage

5 nejoblíbenějších piv vytisknout článek

Přidáno: 26. srpna 2005  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 1,67 hodnotících Hodnotících: 74 počet zobrazení Zobrazeno: 12767x

Dlouho jsme si u nás nezasoutěžili. Proto dnešním dnem věci napravujeme a přinášíme vám hned naší největší soutěž – pivo do Vánoc zdarma. Zadání je jednoduché. Pošlete nám emailem svých pět nejoblíbenějších piv. Možnost hlasovat v anketě

Ona to vlastně ani soutěž v podstatě není. Stačí, když nám na emailovou adresu pivo05@svetpiva.cz napíšete pět svých nejoblíbenějších piv ve formě pivovar-značka (například Gambrinus- Gambrinus 10°). My pak 24. září při přehlídce „dvanáctek“ v našem prodejním skladě v Praze ve Střešovicích slosujeme pět výherců. Můžete nominovat jak pět různých piv z pěti pivovarů, tak pět piv z jednoho pivovaru, nebo pokud pijete-li jen jedno jediné pivo, tak pětkrát tu samou značku. Každá nominace rovná se jeden bod.Výběr nominace záleží jen na vás. Jedná se vlastně o první anketu obliby jednotlivých pivních značek na českém trhu mezi čtenáři našeho webu. My jednotlivé nominace- jak u pivovarů, tak u piv, sečteme a s výsledky vás seznámíme na výše avizované přehlídce dvanáctek 24.9. Slosovaní výherci si své výhry potom mohou vyzvednout přímo v našem prodejním skladě v Cukrovarnické ulici č.78 na Praze 6. A abychom věděli, komu máme cenu předat, napište do emailu své jméno,příjmení a ulici, město bydliště. Vylosované výherce oslovíme emailem k ověření identity. Tak jako vždy, vaše údaje neposkytneme třetí straně. Slouží pouze k účelům této ankety. Každý soutěžící se může zúčastnit pouze jedním hlasováním.

A jak vůbec vznikl nápad takovou anketu uspořádat, když s degustačními soutěžemi a anketami oblíbenosti se roztrhl pytel? Důvod je prozaický, byla to jiná anketa, respektive ohlas na ní. Byl to právě fakt, že Svaz pivovarů a sladoven začátkem srpna opětovně oslovil téměř celé spektrum mediálních redakcí a novinářů, aby zjistil, jaké pivo se těší největší oblibě v těchto kruzích. A právě reakce na výsledky loňského roku, kde dominovala piva z nabídky největšího hráče domácího trhu, nás přiměla k uspořádání této ankety. Jednoduše řečeno – podle ohlasů a reakcí našich čtenářů to vypadá, že většina z vás má jiné oblíbené značky, než novináří a zástupci mediálních organizací.

Možná, že se naše anketa jednou stane respektovanou sondou do půllitrů českého pivaře, nebo je taky dost dobře možné, že to zůstane interní záležitostí našeho serveru. Nevím, jen čas ukáže. Pro nás ale budou mít výsledky velkou hodnotu – konečně reprezentativně se dozvíme, jaké pivní značky mají své výhradní místo ve vašich lednicích či sklepích.

A protože jsme Svět Piva, cena a výběr piva bude tomu odpovídající. Deset pivovarů věnuje totiž každému výherci karton (20 lahví) mixu svých piv. Takže až do Vánoc si vesele můžete vychutnávat pivní laskominy českých pivovarů. A to každý týden jiný pivovar. A to už přece stojí za poslání jednoho emailu:).

Na závěr mi dovolte malé shrnutí.
Princip soutěže:pošlete nám na emailovou adresu pivo05@svetpiva.cz nominaci pěti značek piv ve formě pivovar-značka. Uveďte též své jméno,příjmení, ulici a město. Tyto údaje se musí shodovat s údaji při předávání výhry. Každý čtenář může zaslat jen jeden email.
Konec soutěže: soutěž končí o půlnoci 6.10. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety a slosování soutěže proběhne dne 8.10 v našem prodejním skladě v Cukrovarnické ulici č.78, Praze 6.
Vylosovaní výherci si mohou ceny vyzvednout od 8.10. včetně na výše uvedené adrese.

Vážené čtenářstvo, těšíme se na vaše emaily a věříme, že o překvapení mezi výsledky nebude nouze:)

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 32 komentářů, poslední komentář: 26.10.2005 13:38 Komentovat
Vysledky honza26.10.2005 13:38
Vysledky jsme uverejnili vcera v samostanem clanku. NAjdete ho na hlavni strance.
Už? Othelox26.10.2005 12:54
Mňo už máme středu... a jak to vůbec bude v praxi? Ukážete nám nějaký seznam nebo tak...
Vyasledky Honza21.10.2005 10:35
Omlouvam se vsem za zdrzeni. Vysledky budou v utery 25.10. vcetne vyhercu. Honza
Dočkáme se, sakra?? PX21.10.2005 10:03
.... do konce týdne?? Kterého?? Začátkem dalšího....?? Roku?? Čekal jsem trochu větší...
hola hola :-) Standa Jakoubek19.10.2005 07:56
hola hola :-), "začátek příštího týdne" už dávno je a naše nekonečná zvědavost na...
Vysledky Honza11.10.2005 14:50
Vysledky zpracovavame, do konce tydne budou hotove, seznamime vas s nimi zacatkem pristiho tydne....
a jak to vubec dopadlo? LP11.10.2005 11:02
Dockame se jako ctenari vysledku ankety, popr. seznamu vyhercu?
top piva tomas06.10.2005 14:48
uprimne vas [Lubomire, Tomasi atd .....] lituji, ze jste asi jeste nemeli tu moznost ochutnat...
Vyhledávání