Komentáře
článku: U Doubravů - moje Hospoda roku 2006
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
U radnice jsembyl 2x v životě. Poprvé všechna piva výborná, podruhé všechna špatná ...
Byl jsem U radnice v sobotu a dvanáctka měla divnou chemickou (pří)chuť - jak na přivonění čerstvě natočeného piva, tak doznívání po napití, přesně jako píše Jirka Kaňa. S přemáháním jsem to jedno vypil a odkráčel do Království na ČH.
Myslím, že Karel Kvapil to poznal. Párkrát do roka zajdu na točenou Podkováň u nás ve městě a párkrát ji mám i z lahve. Cca už dva roky z Podkováně standardně cítím vařenou zeleninu. Je to škoda, ale je to tak. Spíše výjimečně tam není. Tož tak.
....už jen, že to nefiltrované bylo čiré, to znamená, že mohlo být "propadlé".
Třeba je to pro vegetariány ta zelenina...
Každopádně "Dej Bůh štěstí" ať se to neopakuje!!!
Třeba je to pro vegetariány ta zelenina...
Každopádně "Dej Bůh štěstí" ať se to neopakuje!!!
dnes jsem byl na obědě U Radnice, kvasnicové pivo neměli, světlá 12° chutnala standardně dobře, zeleninu jsem v ní žádnou necítil... na závěr jsem měl tmavou 10° a na té jsem si skutečně pošmákl :)
Šlo o 12% kvasnicové, které mimochodem nejevilo žádné známky zákalu. Vonělo příjemně po kvasnicích, ale po napití se objevila děsná cizí příchuť. Něco jako čistící/desinfekční prostředek. To samé, co ještě přibližně před dvěma lety občas dělalo nepitelnou záležitost z Konrada. U radnice to bylo navíc kombinované s "vařenou zeleninou".
Šlo ale i o normální 12% filtrovaný ležák. Ten vykazoval stejně příšernou příchuť, jen mu chyběla ta příjemná vůně.
Mrzí mě to o to víc, že pro Podkováň jsem vždycky měl slabost. Doufám, že šlo jen o výkyv. Nicméně je to smutné připomenutí faktu, že i Karel Kvapil občas může mít setsakra pravdu...
Šlo ale i o normální 12% filtrovaný ležák. Ten vykazoval stejně příšernou příchuť, jen mu chyběla ta příjemná vůně.
Mrzí mě to o to víc, že pro Podkováň jsem vždycky měl slabost. Doufám, že šlo jen o výkyv. Nicméně je to smutné připomenutí faktu, že i Karel Kvapil občas může mít setsakra pravdu...
Já byl U radnice naposledy v lednu, a všechna pivka byla velmi dobrá. Dal jsem si 10°, 12°, 12° nefiltrovanou a 10° tmavou a ještě 12° nefiltrovanou řízlou 10° tmavou - ve výsledku tedy "11° polotmavou"...
Troufneš si odhadnout čím to bylo zda pivovarem či hospodou? Jak nedobré bylo??
Troufneš si odhadnout čím to bylo zda pivovarem či hospodou? Jak nedobré bylo??
Musím říct, že tak nedobré pivo, jako byla před týdnem Podkováň U radnice, jsem už dlouho nepil...
Vyhledávání