Komentáře
článku: Hofstetten – pivovar na samotě v polích
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Poradil bych dobrá vína z této oblasti, zejména Grüner Veltliner a Sauvignon atd, ale pivo z Rakous a hlavně z této oblasti...Brrr-raději dál od nich:) Zejména pozor na produkty z Laa/Thaya:)ad
Tak Romane ty "produkty" z Laa si klidně dej, bez problémů, já nejsem sic takový znalec jako pan Žalio, ale Hubertus mě osobně chutná, ale to je pouze můj subjektivní názor, opravdoví znalci na to maj asi jinej pohled...
Tož Tome, zrovna tento pivovar s ohledem na předpokládanou trasu mého popojíždění po severu Rakouska mám už v itineráři a jelikož jsem jej nikdy neměl, tak ochutnám a vytvořím si vlastní názor.
Jen jsem doufal, že od ostatních čtenářů získám více tipů, než jen na 1 a to ještě rozporuplný. Nu což budu muset vyhledat na netu více info. A to jsem si to chtěl ulehčit :-)
Jen jsem doufal, že od ostatních čtenářů získám více tipů, než jen na 1 a to ještě rozporuplný. Nu což budu muset vyhledat na netu více info. A to jsem si to chtěl ulehčit :-)
tak o tom pak sepis cestopis, at ulehcis praci ostatnim:)
Mně se zdál být "Pils" z "Láčka" docela dobře pitelný. Na druhou stranu, nemůžu vyloučit, že je třeba pro milovníka a vyznavače tohoto stylu mizerný, protože si prostě pod pojmem "Pils" představuje něco úplně jiného. Nevím, spekuluji, jak to pan Jobánek myslel. A vlastně se ho tímto tak trochu ptám :-)
Märzen se dal taky bez problémů vypít, černé bylo slaďoučké.
Když si tak představím jarně-letní moravsko-rakouské příhraničí, dostávám cukání sednout na kolo a...
Märzen se dal taky bez problémů vypít, černé bylo slaďoučké.
Když si tak představím jarně-letní moravsko-rakouské příhraničí, dostávám cukání sednout na kolo a...
Vyhledávání
Díky.