úvod
homepage

Komentáře

článku: Moderně, ale klasicky vařené poctivé litovelské

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Už mám na něj chuť, (Roman Holoubek, 29.06.2005 07:31) celé vlákno | reagovat
Tomáši, dík za článek. Pravda je, že Litovelské patří mezi to lepší co se u nás dnes vaří. Sám si jej občas rád dám.
Jen musím poznamenat, že jsem se na Olomoucku setkal i s negativními názory. Nevím, zda je to dáno konkrétními lidmi, či zde je jakási zášť vůči tomu kdo jim (domácím patriotům) uzavřel jejich místní pivovar. Ať je to jak chce potkal jsem dosti těch, kteří v Olomouci a okolí bydlíc, dávají si jiné pivo.

Ale já už vím jaké si dám dnes. Na náměstí v Rožnově čepují mimo Moravana i Maestro a na něj jsem právě dostal chuť.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání