úvod
homepage

Komentáře

článku: Co se děje v Opavě ?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Zavřeli i nádražku, (Jakub, 22.07.2005 12:32) celé vlákno | reagovat
Na nádraží Opava-východ si na Zlatovaru nejspíš už nikdo nepochutná. Celá hospoda je v rekonstrukci. Co z toho bude, až to bude, to těžko říct. Ale klasická levná "nádražka" s čepovaným Zlatovarem asi těžko.
Zlatovar byl donedávna i na Opavě-západ, teď už jsem tam ale zahlédl reklamu na "orosenou odměnu(Kozla)", takže na západě už zřejmě taky nebude....
Moravskoslezský deník uvádí:, (Chody, 24.06.2005 11:51) celé vlákno | reagovat
Zlatovar míří do Polska a Číny
Opavský Pivovar Zlatovar se snaží udržet svůj zbylý podíl na českém trhu a zároveň míří do ciziny. Začal vařit licenčně pivo v Polsku a stejné záměry chce ještě v letošním roce uskutečnit v Číně. Včera to řekl majitel pivovaru Kamil Kolek.
" Nacházíme se ve stavu, kdy zachraňujeme své pozice na českém trhu. Za poklesem našeho výstavu v tuzemsku je tlak konkurence. My totiž nemáme takové prostředky na reklamu, abychom mohli soupeřit třeba s Gambrinusem. Ale současně vidíme šance v zahraničí a snažíme se tam proniknout," uvedl Kolek.
Výrobu v Polsku spustil Zlatovar na začátku letošního roku. Opavské pivo se na tamním trhu drží tři měsíce, za tu dobu ho podle Kolka Poláci vypili asi 5000 hektolitrů. V Číně se chce opavský producent uchytit do konce letošního roku. (Moravskoslezský deník)
třeba bude líp Zlatovare!, (Tomáš Semrád, 24.06.2005 07:36) celé vlákno | reagovat
Jsem optimista. Nedávno jsem viděl v Hospodářských novinách inzerát, že pivovar Zlatovar hledá do svých řad nového obchodního ředitele ze zkušenostmi. Takže se možná dočkáme, lepších zítřků v souvislosti s opavským pivem...Kéž by....Moc bych jim to přál.
Velká škoda..., (martin borský, 22.06.2005 22:49) celé vlákno | reagovat
... by byla přijít o další regionální pivovar! Mých setkání s opavským pivem bylo opravdu málo, ale vzpomínám se slinou na jazyku jak jsem vychutnal opavskou desítku na tenisových kurtech v Ostravě (snad tam pinkal tenis taky mladý Ivan Lendl). Před asi třemi lety jsem si opravdu pošmákl a moc by mě mrzelo, kdyby to bylo definitivně naposled...
Vyhledávání