úvod
homepage

Komentáře

článku: Sháníte suroviny? My je máme!

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

ad "uvaril, kvasnice?", (George, 10.05.2005 00:15) celé vlákno | reagovat
Kolego! Jak si dopadl, kvasí, kvasí? Dej vědet nám všem, abychom se i my poučili. Diky!
komunikace, (čačo, 05.05.2005 13:17) celé vlákno | reagovat
No to by bolo skvele aby sa už niečo spravilo,kde by sa dalo jednoduchšie komunikovat.takto pozeram odpovede v diskuzi,ale tiež musím pracne vyhladavat pod článkami.potom je to dost neprehladné
pivu zdar
Lepsi komunikace, (Honza, 05.05.2005 00:47) celé vlákno | reagovat
ono je to take tim, ze na nasem serveru zatim spatne funguji tyto diskuse. Protoze zajemce o tema kouka jen na pro nej zajimave clanky, ostatnich si nehledi. Meli jsme rozjednanou firmu na doprogramovani lepsi diskuse,zatim to dopadlo spatne, hledame dalsi.

Chteli bychom u nas udelat emalivou konferenci, lepsi diskusi a jine veci. Potom pro vas bude mnohem snazsi se na neco zeptat.
ad "konečně home pivo" ..proč nám nechtějí poradit???, (George, 05.05.2005 00:10) celé vlákno | reagovat
..no protože jsme "ta povaha česká"! Když můžu, tak nepomůžu! Já osobně to taky nechápu, tolik lidí tady píše, jak vaří pivo kolik let, ale aby reagovalo na zvídavé dotazy nás, "zelenáčů", ani slovo. Nevím, vždyť tím nikoho nepoškodí, sami se o nic nezkrátí, .. opravdu nevím. Nebo jak to je?....Třeba jsem mimo mísu?...
konečně home pivo, (franta, 04.05.2005 22:02) celé vlákno | reagovat
Veliké díky za tuto reklamu. Právě jsem zkoušel pivo z hotové mladiny piva Herold. Zatím to kvasí a tak jsem zvědav jestli jak to dopadne.
Byl bych rád kdyby byly dodány z jednotlivými položkami,které budete nabízet i přesné předpisy jak bohulibý nápoj vyrobit. Z uvedených článků je vidět, že odborníků s dlouholetou zkušenností je dost. A přece jen proč mají začátečníci pátrat a zkoušet případně i vylévat co se nepovede, protože provede chyby, které jiní již odstranili.
Díky za pochopení mého námětu. ahojjj...
Vařil jsem a varoval bych, (Josef, 02.05.2005 14:32) celé vlákno | reagovat
Je výborné, že suroviny by byly... ale pozor, odradí se lidi, kteri o tom logicky nic nevi a pokusi se to varit jak polevku. Ze zrna to neni jen tak vyrobit . Ale - do toho, pokud se clovek neboji tak se to nauci.
PS nechat pres noc vychladnout? To je divne, je nutné rychle chladit (bezne stočená medena tubka s protekajici vodou) jinak bilkoviny se nevysrazi a bude to kalne.
Je to skvely konicek. Doporucuji.

uvaril, kvasnice?, (Petr V., 01.05.2005 19:20) celé vlákno | reagovat
Tak jsem v sobotu diky tomuto serveru uvaril mladinu, pres noc nechal vychladnout. V sobotu vecer predtim jsem dal do vlazne vody a cukru kvasnice a rano jsem je vmichal do studene mladiny. Nejak se mi nezdalo, ze by to neco delalo... Je to dobre, anebo jsem nekde udelal chybu? Pojedu zkontrolovat ve stredu.
Bezva!!!, (Zdenek, 30.04.2005 13:01) celé vlákno | reagovat
Díky bohu že už jdou koupit suroviny i v takhle malém množství. Posílám mail s objednávkou :-)))
Pivovarnicke KVASNICE, (PIVOVARNICKE KVASNICE, 29.04.2005 16:49) celé vlákno | reagovat
KDO NA SLOVENSKU MOZE PREDAT PIVOVARNICKE KVASNICE ?? pripadne darovat? diky moc
rastafarixxx@post.sk

DIK
Návod, (Petr, 29.04.2005 13:13) celé vlákno | reagovat
Je možné někde získat podrobný návod, jak z uvedených surovin uvařit to první domácí pivko?
..jaký používáte ŚROTOVNÍK??, (George, 29.04.2005 12:24) celé vlákno | reagovat
Prolezl jsem celý web a nikde jsem nenašel speciální šrotovník na pivovarnický slad mimo profi zařízení pro pivovary. Šrotovníky, co se dají koupit za přijatelnou cenu (10 000 Kč), tak jsou pro šrotování obilí pro dobytek - zrno rozsekají a ne rozmačkají, jak to asi žádoucí pro pivovarnický slad.
konecne, (venca, 27.04.2005 19:21) celé vlákno | reagovat
Jsem rad,ze se daji suroviny uz konecne koupit bez nutnosti zebrat nekde v pivovaru.Pivu zdar...
Teplomery a dalsi veci, (Honza, 26.04.2005 21:20) celé vlákno | reagovat
by mely byt k zakoupeni pres nas web koncem dalsiho tydne. Budeme vas vcas informovat prostrednictvim clanku.
teploměr, (marsev, 26.04.2005 15:48) celé vlákno | reagovat
Poradíte mi někdo, kde v Praze sehnat teploměr? Dík
, (Colega, 22.04.2005 07:20) celé vlákno | reagovat
ještě bych dodal, že jsem štěstím bez sebe :-)
super, (Petr V., 21.04.2005 19:13) celé vlákno | reagovat
super, urcite si to vyzvednu tam, pred chvili jsem poslal emailem objednavku. Diky!
Osobni predavka surovin, (Honza, 21.04.2005 18:43) celé vlákno | reagovat
Zdravim vsechny priznivce domaciho vareni piva.

Osobni vyzvednuti surovin se rozjednava. Tato moznost, zatim bez odborne konzultace, by mela byt realizovatelna od pocatku kvetna na adrese nasi redakce v Praze- Veleslavinska 39, Praha 6. Do te doby je mozne nechat vami objednane suroviny na recepci tamtez, nebot ta funguje non stop. Staci se domluvit po emailu. TAkze pokud vam nevadi neosobni prevzeti od cloveka na recepci(jsme maly server, trvale v kancelari neni nikdo), muzete si prijit pristi tyden.

Honza, svet piva.cz
souhlas, (Petr, 21.04.2005 18:24) celé vlákno | reagovat
taky bych si to rad nekde vyzvedl, protoze chci varit jiz za tyden (jedeme s rodinou na chalupu) a postou to tezko prijde.
Ale je kazdopadne skvele, ze se to da sehnat, jinde bych musel koupit par tun :)
pošta vs. osobní kontakt, (Colega, 21.04.2005 11:11) celé vlákno | reagovat
Také bych dal přednost moci si třeba s někým dohodnout sraz a vypravit se pro suroviny osobně - poštovné není nejlevnější a to zvlášť, když bych si chtěl koupit HODNĚ (dejme tomu pytel sladu a kilo chmele...)
adresa, (Tom, 21.04.2005 08:32) celé vlákno | reagovat
Díky bohu za tuto možnost. Je ale možné koupit suroviny uvedené v článku napřímo bez zasílání poštou? Jestliže ano, možná by stálo za to uvést kontakt.
Vyhledávání