úvod
homepage

Komentáře

článku: II. sraz příznivců homebrewingu ZMĚNA TERMÍNU

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Rubín, (Čačo, 28.04.2005 13:56) celé vlákno | reagovat
Ahoj!
Nebol by návod na pivko rubín?
Rubín na hrad!, (pexa, 31.03.2005 12:04) celé vlákno | reagovat
Třeba na slavnostní recepci při vyhlašování nové vlády...
Vážně, Rubín byl dokonalý a ten název dílny, z které povstal je naprosto geniální. Vskutku jsem se pobavil.
Zmena terminu, (jirka, 22.03.2005 23:59) celé vlákno | reagovat
Vazeni ctenari Sveta piva,

Rad bych vas informoval o dulezite zmene. Druhy workshop venovany domacimu vareni piva jsme se rozhodli presunout na 16.4. Ten den jsme puvodne planovali jen degustacni soutez podomacku varenych piv s tim, ze nejlepsi vzorky by byly poslany na soutez do USA. Abychom vsak nase slibne se rozjizdejici homebrewingove aktivity prilis netristili akcemi konanymi kratce po sobe, sloucili jsme workshop a degustacni soutez do jedne akce. 16.4. tedy bude stejny program, jako mel puvodne byt tuto sobotu a navic se muzete tesit na degustacni soutez podomacku varenych piv.

Duvod presunuti je samozrejme i v neprilis stastne zvolenem datu. Zde mi dovolte posypat si hlavu nekolika kilogramy popele (Honzovi Kockovi uz popel dosel...). Skoro to vypada, jako bychom pro same pivo a zase pivo pri planovani pivnich akci prehledli to zvysene mnozstvi cervenych cisel v kalendari v okoli nasledujiciho vikendu. Neni divu, ze se prihlasky zrovna nehrnou. Sobota 26. by jiste byl dobry termin, nebyt
tech Velikonoc...

Pro jistotu jsem se jeste jednou poradil s kalendarem, jestli kolem noveho terminu neni zadny svatek nebo prodlouzeny vikend. Vsechno je v poradku, nejblizsim vyznamnym dnem je 18.4. Mezinarodni den ochrany pamatek a ten by nas nemel vyrazne ohrozit. Takze se tesime na setkani s vami dopoledne 16.4. v restauraci V cipu. Vsem se moc omlouvame a tem, co se zatim prihlasili na 26.3. a hodlaji to s nami zkusit jeste i 16.4., slibujeme alespon drobnou pivni satisfakci.

Preji vam v prave zacinajicim jaru dobre pivo.

Jiri Kana
SvetPiva.cz

doopravdy špatný termín, (Vláďa, 22.03.2005 14:18) celé vlákno | reagovat
Bohužel se mi to taky nehodí a tak jsem se těšil. Spíš jestli by nedal někdo něco ze svých poznámek na server ať z toho máme i ty co mají holt smůlu a neochutnájí takové připravované dobroty. nebo poslal mejlem. Díky
Zly termin., (Milan, 20.03.2005 08:59) celé vlákno | reagovat
Tak rad by som prisiel medzi Vas,ale na Velkonocne sviatky sa to moc nehodi.Dakujem za pozvanie, urcite nabuduce.Prajem Vam tam skvelu naladu a bozske chute.
Rubín z Joes garage, (Rudolf, 18.03.2005 09:06) celé vlákno | reagovat
Troufnu si říct, že to byl nejlepší vzorek z celé nabídky. Vychytaná chuť.
Diskuse, rady, tipy..., (honza, 17.03.2005 22:57) celé vlákno | reagovat
Urcite jste si vsimnul, ze jsme tento tyden publikovali clanek naseho ctenare "Regulace tlaku v PET lahvích při ležení piva
". Pristi tyden to bude zase clanek o vareni piva v hrnci na plotne. To je tedy presne to, na co se pta spousta lidi. myslim, ze je to krok spravnym smerem. Pokud mate podobnou zkusenost, kratky clanek muze pomoct dalsim ctenarum.

Na pristi sraz pan Richter prinese par svych vychytavek, na ktere prisel behem mnoha let homebrewingu. Treba se timto rozpouta ona kyzena diskuse.

Navic pri prvnim setkani to bylo spise otukavani. Sesli se zajemci z rad jak uplnych zacatecniku, tak ostrilenych mazaku. Proto chceme zaradit minimalne jedno tema "hrncove", jedno "odborne".

Diskusi se nebranime, nejlepe kdyz to vyplyne z kontextu.
Rubín z Joes garage, (Jan, 17.03.2005 21:54) celé vlákno | reagovat
Vaše pivo bylo VÝBORNÉ !!!!!!!!!!!!!
diskuze, (Jan, 17.03.2005 21:47) celé vlákno | reagovat
Chybí mi na srazu diskuzní okénko typu "rady a porady", abychom se mohli podělit a poučit z našich chyb a poznatků z domácího vaření.
A co muj Rubín z Joes garage ?, (josef krysl, 17.03.2005 20:49) celé vlákno | reagovat
Nabídnul jsem 17 l ve dřevěném soudku polotmavého Rubinu
vařeného s přídavkem praženého ječmene , vypil se (soudek 17 l ) za cca 30 minut a neslyšel jsem ani jednou kritiku na chu't. Naopak spousta zůčastněných si ho pochvalovala. Škoda že na tebe Honzo nezbyl . Pokusím se ho přivést ještě jednou.
Dej Bůh štěstí .... Josef
Škoda, (Colega, 17.03.2005 16:34) celé vlákno | reagovat
že se nebudu moci zůčastnit :_((((((
Vyhledávání