úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak se u nás daří Heinekenu?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Piva s ... atd., (Zbyněk Holan, 17.04.2007 15:19) celé vlákno | reagovat
Líbí se mi příspěvek Michala R.! Připomínám jak jsme se domlouvali na degustaci v únoru...rezervuji stále pro Tebe místo v PPKK!

Ad Klášter: možná si vzpomenete jak jsem ho před rokem chválil ?! Hodnocení kolem 3, a teď ? Od prosince se nedá pít - hodnocení kolem 6!!! Podprůměrné pivo. Ve vůni i v chuti je cítit zkvašená chuť - něco jako domácí čůčo! Od 10 po 12ku, 14ku jsem dlouho neměl!

Ad Nová Paka: ta má speciální příchuť, která mi ovšem vůbec nevadí, naopak mi přijde velmi zajímavá. Ty ji nazýváš lepenkovitá, já ji nazývám příchutí kouře z uhlí, taková esence jako když v zimě jedete vesnicí, kde převážně topí uhlím. Jeden znalec místního pivovaru mi prozradil, že ve sladovně se topí uhlím ....a jsme doma...

Ad podchlazené pivo: to je opravdu východisko jak napálit zákazníka a ještě z toho udělat ctnost (z-n-c). V USA už to praktikují nějaký ten pátek!!!! Extra Cool super mega light!!!

Ad Pilsner Urugvaj: bývalo to dobré pivo, a kdo tvrdí, že je pořád stejné, tak je sedmilhář první kategorie!!!! V současné době 12ka chutná jako 8ka ovšem řádně přihořčená, prázdné hořké pivo a nic víc. Ve vůni je cítit mladina jako u nealko piv!!! Stačí??? Mě až nad hlavu!!!

Opravdovému pivu zdar!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání