úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak se u nás daří Heinekenu?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

To Weetek: o Bratislavě, (David Ručka, 10.04.2007 19:17) celé vlákno | reagovat
Pokud najdeš v Blave solidní pivo, tak nám to oznam. Mně se to prakticky nepodařilo. Občas zajdu na Bernarda do Cafe Lyceum na Suchom myte - malinký zakouřený lokál se vším, co Humpolec produkuje včetně skvělého, ale zrádného kvasničáku.
Široký výběr slovenských piv najdeš v Slovak pubu na Obchodnej ulici. Většinou se však skoro nedají pít. Přesto stojí za navštívení kvůli atmosféře a dobrému jídlu. Pan Hlina, šéf, podporuje Lesoochranárske zoskupenie VLK, kterého jsem členem, takže se tam scházíme. Má též farmu na úbočí Malých Karpat, kde hodlá produkovat biopotraviny pro svou rozlehlou a pestrou krčmu. Chodí tam spousta studentů. Nevýhodou je měnící se početný personál, který právě o starání se o pivo neví nic. Kdysi tam čepovali slušné kvasinkové, asi Stein, leč vzdali to zřejmě kvůli zvýšené pěnivosti.
Hospod se Steinem je pramálo, najdeš je na jejich webu, i s klipem Dary Rolinc. Vyhledávat hospody můžeš též zkusit podle různých zadání na kamnapivo.sk.
Za zajímavé považuju, že krom všudypřítomných plzni, krušovicím, staropramenu se v pár spíše periferních podnicích čepuje právě Bernard a Černá Hora.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání