úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak se u nás daří Heinekenu?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Odpovědi, (Slávista, 10.04.2007 08:37) celé vlákno | reagovat
Ahoj všichni,

Sládkem pivovaru nejsem a nikdy jsem nebyl, jen si sem tam doma udělám pivko z koncentrátu.

Co jsem poznámkou myslel ? To, že každé podchlazené pivo se dá vypít, neboť chuť se chladem jaksi vytratí, což je u některých "piv" dobře.

Jaké to bylo pivo z českého ráje ? Psát jsem to nechtěl, neboť nešlo a nejde o můj názor. Ale šlo o Klášter ( omlouvám se všem v pivovaru nad řekou Jizerou, pivo vaříte veeelmi solidní.

Tak to bude asi vše a omlouvám se za poněkud pozdní reakci.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání