úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak se u nás daří Heinekenu?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Starobrno - pád, (Zbyněk Holan, 05.04.2007 09:46) celé vlákno | reagovat
Psal jsem to už několikrát, ale ještě znovu. Nevím čím to je, ale v současné době - registruji to již rok se všechna pivka ze Starobrna stala jaksi neplnými. Přitom mé předtím oblíbené Medium a Baron Trenck to byla krásně plná pivka. I mnou mnohokrát vzpomínaný Drak 14°, kterého právě BT nahradil. Poslední rok včetně nynější novinky "zeleného" (barva na fotce u odkazu je pěkná - ve skutečnosti - pil jsem toto pivo minulý pátek - je světlounce žlutozelená!) piva 13 jsou to prázdná piva. Starobrno se zařadilo po bok GG, PU, Staropramene (zde to samé poslední rok šel Staropramen strmě dolů - nejdříve pozvolna a pak hop a je tu "prázdnota"), Radegastu, Krušovic a Kozla z Popovic. Hostana jsem dlouho nechutnal - budu ho muset otestovat (naposledy před rokem jsem ho pil a bylo dobré). Teď mám podezření, stejně tak budu monitorovat Ostravar...!

Jsou i další pivka, které se propadla do prázdnoty (jedno mé oblíbené z hor...ale to se prý polepšilo...no nevím - zkusím - ucítím).

Skutečně platí jedna zásadní věc a to, že všechna piva je třeba dokola ochutnávat, aby byl jeden v obraze, co se s pivem děje!

P.S. cituji "Loňský rok byl, co se týče hospodářských výsledků, pro Starobrno rekordním. Provozní zisk 151 milionů Kč považuje společnost vzhledem k finančně náročné náhradě lahví NRW lahvemi vlastními za velmi uspokojivý." lámu si hlavu jak to dokázali...!!!!!!

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání