úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak se u nás daří Heinekenu?

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Ještě k Slovensku, (David Ručka, 04.04.2007 19:03) celé vlákno | reagovat
K infu od Jara bych snad ještě dodal svůj názor, že nic z toho co se vaří ve fabrikách v Hurbanovu a Šariši, se nedá pít. Za obzvlášť hnusné "pivo" ze Šariše pokládám desítku kozla, jeden z nejprodávanějších produktů. (Mimochodem dvanáctka dělaná v Budapešti do plechovek je rovněž zážitek, který si rád odepřu.)
Naopak vysoko hodnotím Popper z Bytče, dvanáctku i speciální tmavý Palatín, přestože tento podnik zprivatizoval Mečiarův zpěvák Karol Konárik.
Dnes jsem si vychutnal Stein 14° polotmavé. Bohužel i ten má své dny spočteny. V centru Bratislavy nic normálního nepřežije.
Pád Topvaru do rukou SABMilleru zatím přinesl nové láhve. Očekávám, že obsah bude taky nový ;-(
Pro úplnost: Poprad je nedobrý, Steiger je velice slušný, Kaltenecker skvělý, jeho šestnáctka Brokát s obsahem tokaje unikátní!
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání