úvod
homepage

Komentáře

článku: Jak uvařit pivo z mladinového koncentrátu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

zrani, (Mira, 08.03.2005 17:21) celé vlákno | reagovat
po te, co mi pivo dokvasi, preleji ho do PETek a podle navodu pridam lzicku cukru a necham zrat. Pri lezeni dojde k rozlozeni cukru, kvasinku znovu udelaji CO2 a natlakuji lahve.
Usadi se mi jeste zbytkovy kal na dne (cca 1cm na 1,5l). Pri prevozu se to zkali a ovlivnuje to chut piva.
Zajimalo by mne, jestli to mohu nejak odpustit a jestli nepridu o CO2. Nebo jestli budu zas muset doslazovat. (PS: med tlakuje vic nez cukr a bez cukru to neni dobry vubec).
Preleváni pod tlakem v domacich podminkavh moc nelze, jedine tak podchladit hodne pivo aby se CO2 neuvolnovalovo)
Dik
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání