Komentáře
článku: Jak uvařit pivo z mladinového koncentrátu
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
správný název by měl být u tohoto článku "Jak NEuvařit pivo z mladinového koncentrátu" - protože v uvedeném postupu (a není to rizhodně novinka - před drahnou dobou sem to chtěl vyzkoušet, ale z beerresearche mi odepsali toliko, že si mám koupit jejich kalendář) není o vaření piva zmínka; A už vůbec tento článek nepatří do kategorie homebrewing (dovolím si násilně vytrhnout: " ...60 litrů... ...CKT... ...dodává Ústav obvykle 3 až 4 krát v roce... ...připraveno k distribuci... ...10 dní zraje...") - takhle nějak si představuji, že vypadá "vaření" na Velikonočním ostrově, ale pro člověka, který by chtěl "homebrewing" začít provozovat je to akorát matoucí - navíc soudím, že nemalé části domácích várečníků bude vadit fakt, že pivo de facto vařit takto nejde - nýbrž že veškerý jejich úkol se omezí na zajištění správných podmínek pro kvašení prefabrikátu (i sebekvalitnějšího)
Vyhledávání