BON a jeho vlastnosti,
(Roman Holoubek, 06.08.2007 11:13)
celé vlákno | reagovat
Nepřísluší mi hodnotit naše pivo. Jen reaguji na pana Žalia :"Bohužel pivo BON se nedalo ohodnotit, protože na Flédu dorazila ne zrovna povedená várka - což je v létě celkem běžný jev (byly bohužel cítit výrazné estery-ovocnost a moučné podtóny). "
Rád bych se s Vámi někdy setkal - je vidět, že máte široké znalosti v oboru a měli bychom si jistě co říci.
Ochutnal jsem schválně dnes várku, která šla do Brna.
Estery - ty mimo jiné díky velmi dlouhému zrání (teplotou to není - tu i v létě si uhlídáme) malinko povyskočí (vím - pravověrnému "škatulkáři" to pak úplně přesně nesedí do kategorie) - jinak podotýkám - jen pár znalců je dokáže v našem pivu objevit - tak tam jsou nepatrné a skryté.
Moučné podtóny - tak to jste lepší než my v pivovaru - nic takového tam necítíme (a slad i šrotovník máme v pořádku) - tak nevím odkud by se tam vzaly.
Dej bůh štěstí
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Rád bych se s Vámi někdy setkal - je vidět, že máte široké znalosti v oboru a měli bychom si jistě co říci.
Ochutnal jsem schválně dnes várku, která šla do Brna.
Estery - ty mimo jiné díky velmi dlouhému zrání (teplotou to není - tu i v létě si uhlídáme) malinko povyskočí (vím - pravověrnému "škatulkáři" to pak úplně přesně nesedí do kategorie) - jinak podotýkám - jen pár znalců je dokáže v našem pivu objevit - tak tam jsou nepatrné a skryté.
Moučné podtóny - tak to jste lepší než my v pivovaru - nic takového tam necítíme (a slad i šrotovník máme v pořádku) - tak nevím odkud by se tam vzaly.
Dej bůh štěstí