úvod
homepage

Komentáře

článku: Velké zklamání z malého piva

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Mini a kvalitní pivo, (Roman Holoubek, 25.11.2006 20:17) celé vlákno | reagovat
Dlouho jsem přemýšlel, mám-li se nechat strhnout diskuzí na toto téma. Nakonec po přečtení příspěvku Miloše jsem se rozhodl.
Miloš má totiž dle mne plnou pravdu. Poznal jsem některé mini, které jsou už mezi turisty tak profláknuté, že mají o vysokou návštěvnost postaráno (a nemusí se jednat jen o zahraniční klientelu). Někteří už i v mini nesází na kvalitu, ale na maximální ekonomiku (levnější suroviny, zkrácení zrání) jen pro vyšší zisk. Však jméno už prodá pivo samo. Notabene, většina konzumentů stejně houby pozná, že. (milí příznivci urychlovače jménem G a spol.)

Pak jsou tady další, kteří se sice pořád snaží o kvalitu, ale bohužel (pro ateisty - žel), mají malou kapacitu v některé části výroby a jsou tím nuceni urychlovat proces od vaření po prodej. Tedy, použijí sice kvalitní suroviny, jen musí prodávat ještě "zelené" nedozrálé pivo. To pak po 2-3 týdnech zrání již míří do půllitrů. Sami pivovarští mi řekli, a to máme nechat hosty bez piva? Jo, ale jaké že to pivo nabízí hostovi, to už se neptají.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání