Zdar pivaři. Musím bohužel potvrdit kolísající kvalitu jihlavského piva a současně i předchozí názor od Njorloje.
Pivo doopravdy dělá z větší části hospodský, záleží na tom, jak má seřízenou pípu, jak dlouho pivo točí, jaká je teplota atd. Ale v poslední době se mi stává, že každý sud Ježka chutná (a chová se) úplně jinak, v létě jsem pár sudů musel i reklamovat. Přesto si myslím, že jihlavské pivo patří k tomu lepšímu, co se v tomto státě produkuje. Ale s poctivým kvasnicovým z minipivovárku se standartně vařené produkty ze středních pivovarů srovnávat nedají.
Už teď se teším na naši další expedici po minipivovarech.
Dej bůh štěstí.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Pivo doopravdy dělá z větší části hospodský, záleží na tom, jak má seřízenou pípu, jak dlouho pivo točí, jaká je teplota atd. Ale v poslední době se mi stává, že každý sud Ježka chutná (a chová se) úplně jinak, v létě jsem pár sudů musel i reklamovat. Přesto si myslím, že jihlavské pivo patří k tomu lepšímu, co se v tomto státě produkuje. Ale s poctivým kvasnicovým z minipivovárku se standartně vařené produkty ze středních pivovarů srovnávat nedají.
Už teď se teším na naši další expedici po minipivovarech.
Dej bůh štěstí.