úvod
homepage

Komentáře

článku: Ring volný: Budvar

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

dotaz na Budvar, (david Stanek, 19.01.2005 23:05) celé vlákno | reagovat
Proc je tak neprekonatelny problem, pro mne jako pro hostinskeho v Praze, dodat z Cestlic kvasnicovy Budvar? Za celou sezonu jej nebylo mozno objednat... Bude to letos lepsi?
Dárkové balení, (KArel Charvát, 12.01.2005 12:00) celé vlákno | reagovat
Proč byla v Balení dvanáctek před vánocemi pouze třetinková sklenička a ne pulitr?
A co desítka?, (Roman Holoubek, 11.01.2005 07:14) celé vlákno | reagovat
Provedli jste velkou kampaň jak se má a z čeho vařit pivo.
Je u desítky stejný postup jako u 12?
Hlávkový chmel, nezkrácená doba zrání, ...
vaříte skutečně 10° a 12° Budvar, (Luboš Vorel, 10.01.2005 18:15) celé vlákno | reagovat
Zajímá mě EPM u všech druhů vyráběných piv n.p. Budvar. Jde mi o to, jestli Budvar dodržuje stupňovitost nebo využil jako mnoho jiných pivních velikánů označení výčepní a ležák a prodává nám piva, které označuje jako pravé české s EPM u výčepního kolem 8,5 a ležáku kolem 11,5. Děkuji a věřím, že rozmach budvarských pivnic a hospod není na úkor surovin a následně i nižší spotřební dani, kde se ušetřené prostředky použijí ke kupování hostinských.
Fundovaný dotaz, (Radek Mužík, 10.01.2005 10:05) celé vlákno | reagovat
Proč, po hospodském vypití šesti piv bolí druhý den více hlava po 12 Budvaru, než po vypití jiných 12. Není to pouze můj problém. Děkuji.
první dotaz na rozehřátí, (Jiří Kaňa, 10.01.2005 09:19) celé vlákno | reagovat
Jak je to s kroužkovaným Budvarem, proč ho nenabízí víc hospod? Dodáte ho každému, kdo si řekne, nebo jen vybraným zájemcům?
Díky
Vyhledávání