Komentáře
článku: Ring volný: Budvar
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle vláken
Proc je tak neprekonatelny problem, pro mne jako pro hostinskeho v Praze, dodat z Cestlic kvasnicovy Budvar? Za celou sezonu jej nebylo mozno objednat... Bude to letos lepsi?
Proč byla v Balení dvanáctek před vánocemi pouze třetinková sklenička a ne pulitr?
Provedli jste velkou kampaň jak se má a z čeho vařit pivo.
Je u desítky stejný postup jako u 12?
Hlávkový chmel, nezkrácená doba zrání, ...
Je u desítky stejný postup jako u 12?
Hlávkový chmel, nezkrácená doba zrání, ...
Zajímá mě EPM u všech druhů vyráběných piv n.p. Budvar. Jde mi o to, jestli Budvar dodržuje stupňovitost nebo využil jako mnoho jiných pivních velikánů označení výčepní a ležák a prodává nám piva, které označuje jako pravé české s EPM u výčepního kolem 8,5 a ležáku kolem 11,5. Děkuji a věřím, že rozmach budvarských pivnic a hospod není na úkor surovin a následně i nižší spotřební dani, kde se ušetřené prostředky použijí ke kupování hostinských.
Proč, po hospodském vypití šesti piv bolí druhý den více hlava po 12 Budvaru, než po vypití jiných 12. Není to pouze můj problém. Děkuji.
Jak je to s kroužkovaným Budvarem, proč ho nenabízí víc hospod? Dodáte ho každému, kdo si řekne, nebo jen vybraným zájemcům?
Díky
Díky
Vyhledávání