úvod
homepage

Komentáře

článku: Gambrinus. Aneb neuvěřitelné se stalo skutkem.

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

co češtína, (vítenka, 28.02.2006 08:50) celé vlákno | reagovat
k tak odbornému článku bych potřeboval slovník jestli někdo svoji inteligenci schovává za přespočet cizích slov tak je chudák a jde na hlavní nádraží nebo do parlamentu
Chut Gambrinusu, (DVD88, 13.02.2006 14:25) celé vlákno | reagovat
Gambrinus 10° je opravdu pivo pivních tupců které vytlačuje poctivé ležáčky menších pivovarů ale nechce se my věřit že výrobce Gambrinusu by si dovolil vařit jej jako čtrnáctku a pak ředit.
Supr diskuze, (PF, 03.10.2005 14:52) celé vlákno | reagovat
S radostí jsem si přečet tuto diskuzi, protože mám spoustů spolustolovníků, kteří prostě na G nedaji dopustit! Když jim to prostě už vopravdu nechutná, tak vyblijou výmluvy typu, v horní hospodě ho mají lepší! A tato oblíbenost způsobila, že u nás v obci (1200 - 1500 obyvatel), nekoupíte jiný točený, než G, teda kromě Plzně asi za 25!
škoda, (Rosomák, 18.11.2004 23:04) celé vlákno | reagovat
Škoda, že tyto stránky nečtou "chlastouni gambáče". Nebo snad čtou a nejsou schopni obhájit nejprodávanější "pivo" u nás? Asi je to jedno. Desítka G prodávaná za větší peníze než poctivá dvanáctka regionálního pivovaru vydělá nejspíš vždy na masívní, blbou reklamní kampaň. Takže se zase najde stádo, které bude chlemtat laciné DRAHÉ rádobypivo... Jsi proti? Dej si Pivo!
Pivo ?????, (Karrak, 18.11.2004 12:22) celé vlákno | reagovat
Rozhodně bych nepil NĚCO co je vyrobený jako 14%ti pivo a pak naředěný na konzumní 10% nebo 12%. A že v tom není G sám - no není se čemu divit, když jihoafričanům a jinejm velkejm majitelům pivovarů je jedno co se vyrábí - hlavně když mají vyplněný tabulky prodeje.
Ad: Dělnická třída, (Petrol, 17.11.2004 18:39) celé vlákno | reagovat
Nemyslím, že by výroba plzničky potřebovala podporu, i když určitě nepřináší takový zisk jako G (odhaduji tak nejméně 4 Kč z půllitru). Také se divím, proč je "dělnická třída" tak štědrá a svým zájmem jej štědře podporuje. Možná proto, že si tato značka za nevyjasněných okolností dokázala předplatit název fotbalové ligy na řadu let dopředu. Přitom oficiálně na fotbal přispívají prý pouhými 70 miliony ročně, což je hluboko pod 1% ze zisku, který to přináší !!!
\gambrinus neni ceske pivo, (\petr, 17.11.2004 12:14) celé vlákno | reagovat
z delnicke tridy vycucane prachy za gambacek podporuji vyrobu plznicky pro inteligenci
To jsou věci..., (Honza, 16.11.2004 13:04) celé vlákno | reagovat
Na "vlastní" oblíbenou hospodu jesm zažil, jak dovedla hodpodská párkrát tak pokazit dost slušný regionální pivo (Šerák, Hanušovice), že místní začali dávat přednost nejdřív lahváči G a teď se tam točí k mojí velké lítosti už jen G.:-(
Na špatné pivo špatná reklama, (Tomas, 15.11.2004 07:35) celé vlákno | reagovat
Myslím, že dobré pivo reklamu příliš nepotřebuje a že Gambrinus je ostudou českého pivovarnictví. Proto tento článek jaksi nechápu.
Komu? Milionum..., (Jason, 12.11.2004 20:43) celé vlákno | reagovat
Komu je co do Gecka? tem davum, co toho vypijou 4 miliony hektaku rocne...:(
Fuck off!!!, (Olda, 12.11.2004 18:01) celé vlákno | reagovat
Co je komu do Géčka??!!
Nedivme se !, (Petrol, 12.11.2004 11:40) celé vlákno | reagovat
Jaké pivo taková reklama.
Je-li cílová skupina "blbci" musí být i reklama blbá !
Sila reklamy, (petr, 11.11.2004 14:00) celé vlákno | reagovat
Keller napsal jen to co vetsina lidi vidi a to ze posledni spoty Gambrinusu jsou proste neuveritelne teletiny. Ty minule "Vyvazena chut" a dalsi byly co se napadu reklamy uplne nekde jinde. Ale i ony lhaly. Gambrinus je uplne obycejne europivo, ktere se diky masivni reklame a agresivni politice majitelu cpe jako "super pivo" prostrednictvim televize do hlavy uplne kazdemu. A nejhorsi je ze se diky rozsireni skupiny o Velke Popovice a Radegast nacpal i tam, kde drive nebyl. U nas v hospode se tocili Popovice. Po slouceni se tam na druhe pipe objevil gambac (na ukor cerneho piva, takze rezane uz si nedate). A vycepak se pta: date si K nebo G? A svete zbor se, tech blbcu, co presli od kozla na gambac je doopravdy dost. Kde je sakra nejaky patriotismus. Odpovim si sam. V pr.... Tech, kteri podlehaji reklamne jsou proste mraky. Je to stado bez nazoru a sebevedomi. A tak se ptam: dopadnou Popovice (potazmo Radegast) tak jako Strakonice, Cheb a Karlovy Vary v peci Plzenskych pivovaru? Nebo tak jako Holesovice v laskyplne peci Staropramenu? Snad ne. Ale bojim se chvile kdy budou ceske hospody zaplavene jednotnym piven s jednotnou barvou a chuti. Mohlo by se treba jmenovat Pils-Gamp. A "nejlepsi" by bylo kdyby se podarilo treba jeste sjednotit stupnovitost. Proc varit nekolik druhu, kdyz nam reklama vysvetli ze vlastne dobre pivo je jen TO jedno? Petr
P.S. A jeste k odpovedi pana Gabriela Fülöppa, ktery, take s tipickym ceskym jmenem, vysvetluje panu Kellerovi ze on je strazcem ceskeho piva a tim spravnym reklamnim bossem. Mam napad: ten prsticek co tam s nim na te fotce tak hezky hrozite, si strcte nekam. A nebo do krku, az si date prima pivo. Treba to, jak zacina na G!
Gambrihnus, (Petr Sitař, 11.11.2004 01:32) celé vlákno | reagovat
K třem zmiňovaným reklamním spotům můžu říci jen toto. Jsou stupidní, stupidní a stupidní! To že je zná každý v kromě Venušanů není způsobeno jejich kvalitou, ale tím že jihoafričan má peněz jako šlupek a dokáže je nacpat do všech médií na jakékoliv úrovni. Nevšimnout si takové hovadiny dokáže opravdu jen Venušan. A je škoda, že český pivní národ je natolik neschopný a nechává se touto hrůzou natolik ovlivnit, že se nakonec z Gambrinusu stává nejoblíbenější české pivo. Je to opravdu ostuda považovat Gambrinus ve srovnání s jinými pivy dalších českých pivovarů za nejlepší české pivo. Jo za penízky … !
Vyhledávání