Komentáře
článku: Nezničitelné pivo
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
To co píše kolega Tchoř a Standa jsou naprosto vystuhující informace a situaci kolem Drink Unionu popisují naprosto přesně. Měl jsem velmi rád Zlatopramen 11% a exportní zejména, dnes když ji někde ochutnám je mi po ní téměř zle. Nemá už moc společného s pivem, jde o syrop s chmelovým extraktem a je doslova ubohý a značka Březňák, která stále má jakous takous chuťovou kvalitu se nedá téměř v točeném stavu sehnat. Vyjímkou jsou v posledních dnech stánkaři, kteří točí na vinobraních a kvalitě Březňáka rozhodně neškodí. Už to tak vypadá, že kvalitní pivo se bude čepovat venku ve stáncích a "světové" značky budou nastěhovány v teplých hospodách. Ovšem podotýkám, že dám přednost venkovním prostorům :-)
Vyhledávání