úvod
homepage

Komentáře

článku: Konopné pivo z Nové Paky

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Vynikající pivko!, (Marek Hynek, 01.10.2013 19:28) celé vlákno | reagovat
Poprvé jsem jej pil teprve nedávno v Jeseníku, kde se v lázních prodává jako pivo Priessnitz. Má překvapivě příjemnou chuť a vůni, velice dobře se při něm relaxuje. Kdyby bylo levnější, pil bych jej na litry :-) a to nejsem žádný pivař. V Brně jsem jej bez potíží sehnal ve speciálce na Křížové ul. s etiketou Hemp Brou, třetinka za 25,- Kč, výrobce totožný - Nová Paka - šikovní kluci!
Konopné pivo, (Michal, 07.09.2013 22:22) celé vlákno | reagovat
Pivo je velice dobré a je k sehnání na dočesné v Žatci. Takže kdo je zvědavý tak je k dostání točený a lahvový. Ale bohužel je dočesná jenom 2 dny a jednou za rok .
Konopné pivo, (Paliwecz, 28.08.2006 19:47) celé vlákno | reagovat
Článek o konopném pivu je zavádějící a ve čtenářích může vyvolat dojem, že pivo obsahuje drogu z konopí indického:-) Ale tyto piva jsou obohacena z konopí technického, které není drogou a proto nemůže dojít k zákazu prodeje u nás.
P.S. Mohu doporučit k ochutnání pivní speciál z Rakouské vesničky Reingers - Reingerser Hanfbier (www.hanfdorf.at)
skvela chut, (plazboz, 26.05.2006 22:56) celé vlákno | reagovat
Musim pochvalit, pivko je to moooc dobre, i kdyz na muj vkus hodne horke. Jen mi to trochu kazi cena, ve Vankovce 40kc, radeji na nej budu chodit do billy ;)
Je dobry..., (Shibby, 18.04.2006 22:14) celé vlákno | reagovat
Tak sem mel moznost ho chutnat. A ma paradni horkou chut ... opravdu stoji za to ho ochutnat
Konopí v Bille, (Petr Homebrewer, 15.08.2005 07:51) celé vlákno | reagovat
Můžu jen potvrdit, že jsem ho zahlídl v nabídce řetězců Billy. Ve Šternberské ho měli určitě. Zatím jsem ho nechutnal. :-)
koupit je možné v...., (Jan Andres, 25.03.2005 11:17) celé vlákno | reagovat
Koupit toto pivo můžete v marketech Billa - viděl jsem je v Havl.Brodě za 19,90 Kč - dobrou chuť !?
Já zůstanu u "Českého piva", pokud nám ho Evropská Unie takto pojmenované schválí... akdyž ne, bude stejně dobré, lepší než Eurobier Radegast, Staropramen, Heineken. atd....
HanfBier, (webmaster, 18.02.2005 23:56) celé vlákno | reagovat
Ide o rakúsky produkt.
Prepačte chybu v predošlom príspevku
HanfBier, (webmaster, 18.02.2005 23:51) celé vlákno | reagovat
Práve v týchto časoch by sa malo začať predávanie
skutočného konopného piva Hanf na slovensku i v českej republike _ skutočného konopné.
viac info na stránke www.ezea.sk
Kde prodavaji konopne pivo?, (honza, 29.09.2004 11:31) celé vlákno | reagovat
Podle informaci z pivovaru se pivo zatim prodava v Praze v Pivni Galerii u pana Vanka a pana Vavry u Karlova mostu. Ze super- a hypermarketu projevilo zajem Tesco, prozatim v Hradci Kralove,ostatni prodejny pozdeji. Brno jako takove prozatim ne.

Honza
Kde pivo zakoupit?, (Jiri Karasek, 29.09.2004 10:52) celé vlákno | reagovat
Kde lze toto pivo zakoupit /v Brně/?
Konopné není na trhu úplná novinka, mohu potvrdit, (Tchoř, 29.09.2004 08:03) celé vlákno | reagovat
Na jaře jsem v jedné brněnské hospodě ochutnal lahvové pivo s konopným výtažkem, a sice z pivovaru St. Georgs Bräu ve Štýrsku. Bylo rovněž výborné.
Novopacké Hemp Valley Beer nabízí i Pivní servis v Litoměřicích. A ještě krátce k jejich ostatním značkám: připadá mi, že se k nim nechovají příliš uctivě, např. před několika lety jsem koupil v Bratislavě exportní Kumburák v nevratné lahvi s 3,3 % alkoholu, naopak v tombole ústecké sběratelské burzy bylo možno vyhrát 1,5l PET láhev Broučka s polskými nápisy a s obsahem alkoholu tuším 5,5 %!
Dělají i medové, (Pavel, 27.09.2004 12:07) celé vlákno | reagovat
V kiosku pred novopackym pivovarem jsem koupil i moc dobre medove pivo ve 2litrove PET lahvi, taky na export, nebot melo azbukou na etikete napsano "Medovoje pivo".

Nedavno jsem mel jeste jeden zajimavy zazitek s novopackym pivem - v Bille jsem narazil na 1,5 l PET s pivem "Valdstejn", nicmene etiketa vypadala jinak nez na jejich strankach a alkohol byl na etikete uvaden 4,2%, na rozdil od 7% u 16stupnoveho specialu prezentovaneho na webu pivovaru. A navic bych se divil, kdyby se takove pivo prodavalo v 1,5l PET :-). Tak jsem zamailoval do pivovaru, aby mi to zmateni pojmu vyjasnili. No a briskne odpovedeli, ze retezec Billa chtel pivo Valdstejn v takovemto baleni a s nizsim obsahem alkoholu, tak jim ho udelali a jinou etiketou... to me trochu zklamalo, takova "prodejnost" obchodniho nazvu, az mi to zavani matenim spotrebitele... :-(
Už tu bylo, (Roman Holoubek, 27.09.2004 07:25) celé vlákno | reagovat
Nemýlím-li se tak před zrušením svitavského pivovaru se toto pivo vařilo u něj a určené bylo jen na export. Vařeno bylo pro stejnou společnost se stejným grafickým ztvárněním etikety.

Jinak cca před 2 měsíci jsem jej koupil u pana Vaňka v Pivní galerii v Praze.

Jo a před několika lety jsem konopné pivo koupil na nějaké benzině v Čechách. Tehdy se ale jednalo o pivo vyrobené v rakouském pivovaru.
Vyhledávání