Délka zrání ležáků,
(Roman Holoubek, 12.03.2007 14:09)
celé vlákno | reagovat
To je docela zajímavý údaj, který většina pivovarů skrývá pod rouškou výrobního tajemství.
Víme, že některý velkiovárenský dává pivo i po týdnu ven, většina klasických pivovarů hovoří o cca 35 až 50 dech. Jen výjimky mají více.
Šlo by o zajímavý údaj, srovnat si délky zrání u pivovarů.
Zvlášť velkou neznámou jsou zde propagované mini. A u některých z nich vím, že když nestíhají, tak jde ležák za 2-3 týdny ven. Tak jak je to pak s tou kvalitou a poctivostí u nejmenších pivovarů v ČR (a potažmo v SR)?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Víme, že některý velkiovárenský dává pivo i po týdnu ven, většina klasických pivovarů hovoří o cca 35 až 50 dech. Jen výjimky mají více.
Šlo by o zajímavý údaj, srovnat si délky zrání u pivovarů.
Zvlášť velkou neznámou jsou zde propagované mini. A u některých z nich vím, že když nestíhají, tak jde ležák za 2-3 týdny ven. Tak jak je to pak s tou kvalitou a poctivostí u nejmenších pivovarů v ČR (a potažmo v SR)?