úvod
homepage

Komentáře

článku: Minipivovar Amadeus M. P.

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Délka zrání ležáků, (Roman Holoubek, 12.03.2007 14:09) celé vlákno | reagovat
To je docela zajímavý údaj, který většina pivovarů skrývá pod rouškou výrobního tajemství.

Víme, že některý velkiovárenský dává pivo i po týdnu ven, většina klasických pivovarů hovoří o cca 35 až 50 dech. Jen výjimky mají více.

Šlo by o zajímavý údaj, srovnat si délky zrání u pivovarů.

Zvlášť velkou neznámou jsou zde propagované mini. A u některých z nich vím, že když nestíhají, tak jde ležák za 2-3 týdny ven. Tak jak je to pak s tou kvalitou a poctivostí u nejmenších pivovarů v ČR (a potažmo v SR)?
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání