"Varna je z nerezu a objem várky je 1000 l. Ležácké tanky mají objem dvojnásobný. Pivo leží 2 týdny. Měsíčně se zde vyrobí cca 6000 l piva, ročně asi 60 000 l"
No jestli mají ležácké tanky objem 2000 l a měsíčně se uvaří 6000 l, tak mi to vychází na délku zrání 10 dní.... (!!!)
Mimochodem jestli ¨ještě umím převádět litry na hektolitry, vychází mi z toho pěkných 600 hektolitrů ročně, to vše se podle článku spotřebuje na místě? To mi přijde docela velká hospoda, když je to přitom jenom výčep s chipsy ??? Většina českých restauračních pivovarů uvaří méně.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
No jestli mají ležácké tanky objem 2000 l a měsíčně se uvaří 6000 l, tak mi to vychází na délku zrání 10 dní.... (!!!)
Mimochodem jestli ¨ještě umím převádět litry na hektolitry, vychází mi z toho pěkných 600 hektolitrů ročně, to vše se podle článku spotřebuje na místě? To mi přijde docela velká hospoda, když je to přitom jenom výčep s chipsy ??? Většina českých restauračních pivovarů uvaří méně.