úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovarské slavnosti v Lounech

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Zhodnocení Pivovarských slavností v Lounech z pohledu pořadatele, (Jiří Štesl, ředitel marketingu pivovarnické skupiny Drinks Union, 16.06.2004 15:12) celé vlákno | reagovat
Chtěl bych reagovat na recenzi Pivovarských slavností v Lounech. V úvodu mého příspěvku bych chtěl poděkovat za objektivní recenzi. Domnívám se, že objektivních recenzí nejrůznějších pivovarnických slavností je velice poskrovnu a vlastně si ani nevzpomínám, že bych nějakou podobnou v poslední době četl. Mým přáním je, aby podobné recenze přispívaly ke zvýšení ne vždy zcela stejné úrovně a kvality všech pivních slavností po celé ČR, které jsou nyní v plném proudu.

Chtěl bych se pokusit zhodnotit Pivovarské slavnosti v Lounech z pohledu pořadatele.

Nejprve bych chtěl podotknout, že slavnosti nebyly koncipovány jako reklamní akce, za kterou by museli věrní spotřebitelé ještě rádi zaplatit. Svědčí o tom i část textu recenze ve druhém odstavci, kde měl sám recenzent pocit, že si v Lounech od pivních fetišistů zachovávali zdravý odstup a nikde ani nebyly k dostání propagační předměty. Potvrzuje to i citace jednoho z dotázaných pořadatelů obsažená v recenzi, který údajně prohlásil, že na propagaci úplně zapomněli. Naopak, celé slavnosti byly tradičně koncipovány jako zábavný program pro všechny příznivce zlatého moku u příležitosti zahájení nové pivařské sezóny.

Je nutné zmínit, že i přes zmíněný symbolický poplatek za vstup na slavnosti (který je zcela běžný u všech podobných pivních slavností po celé ČR a bývá i vyšší) jsou celé Pivovarské slavnosti vždy pro pivovar nevýdělečnou (tedy dotovanou) akcí. Chápeme je jako společenskou akci pořádanou pro všechny příznivce dobrého piva, kterou by měl pořádat a sponzorovat právě místní pivovar a nikdo jiný. Například všechny atrakce pro děti byly na slavnostech samozřejmě zcela zdarma a bez omezení. Loňské slavnosti ve Velkém Březně, kde byly v ceně tři piva a odznáček, o kterých se zmiňuje autor na začátku recenze, byly spojeny s mimořádnou událostí, a sice s výročím 250 let piva Březňák.

Tradiční Pivovarské slavnosti pořádáme již po několik let, stejně jako mnoho jiných pivovarů, a snažíme se tuto organizačně náročnou akci rok od roku stále zdokonalovat a přinášet tak všem návštěvníkům společenský zážitek, na který jsou již léta zvyklí. Nechceme se pouštět do polemiky nad hodnocením programu a jednotlivých dílčích bodů slavností, protože vnímáme právo každého účastníka na jeho názor. Samozřejmě i my jsme si vědomi některých dílčích nedostatků a spolu se skončením letošních slavností jsme zahájili přípravu příštích s vírou, že budou minimálně tak kvalitní jako letošní.

Ve výsledku skutečně považujeme letošní ročník Pivovarských slavností v Lounech za velice zdařilý ve shodě s autorem recenze. Svědčí o tom i pozitivní ohlasy většiny návštěvníků.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání