úvod
homepage

Komentáře

článku: Budvar v Asii vítězně

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Prodej Budvaru?!, (Petr Sitař, 01.06.2004 09:40) celé vlákno | reagovat
Dle mého názoru jedinou ochranou k zachování Budvaru v dnešní podobě, je aby zůstal v rukou státu!

A jak jsem zde už jedno uvedl - Ani silná pivovarnická skupina, obvzláště zahraniční, podle mě není garantem, že Budvar nepůjde se svojí originalitou do "kytek".

Petr
Prodej Budvaru?, (Honza, 26.05.2004 11:09) celé vlákno | reagovat
No, Budvar statni byt za kazdou cenu nemusi. Kdyz se najde mechanismus, kupec, nebo ja nevim co, ktery zajisti, ze neskonci u A-B, coz by znamenalo zanik, dej se vule Bozi. jen mam obavy, ze vsechny cesty prodeje by nakonec stejnak skoncily u americkeho obra.

NA rozdil od Prazdroje, ktery byl SAB koupen za ucelem ziskani vlajkove lodi, u Budvaru jde o znacku a znakopravni spory. A nenapada me zadny velky pivovar/uskupeni, ktery by mel dostatek penez na zakoupeni Budvaru, a ktery by zaroven potreboval "velkou znacku".
Honza
Srovnání Prazdroj - Budvar, (Borowiec, 25.05.2004 15:30) celé vlákno | reagovat
Prazdroj se nejenom privatizoval, ale také finálně odprodal gigantovi. Rozdíl v kvalitě je takový, že jsem proto, aby Budvar zůstal státní.
Asi opravdu musí, (Petr Pavlas, 25.05.2004 09:48) celé vlákno | reagovat
Těžko si totiž lze v naší zemi představit vlastníka, který by odolal jistě závratné nabídce fy A-B. Pro tu totiž určitě není problémem cenu několikanásobně přeplatit, aby měl zaručenou ochrannou známku pro celý svět !
S Korea, (Jiří Kaňa, 25.05.2004 09:14) celé vlákno | reagovat
Ty jsi, Honzo, o pivu v KLDR nikdy neslyšel. Dost možná, že spousta místních lidí taky ne. Místo piva mají Tepodong. Milovaný vůdce o pivu jistě slyšel, i v jeho vaření bude nepochybně génius, prý ale dává přednost vínu.
K tomu Budvaru - opravdu MUSÍ být ve vlastnictví státu, aby byl zajištěn jeho rozvoj a vařil dobré pivo?
Vyhledávání