úvod
homepage

Komentáře

článku: "Malá" piva v Brně

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

moje zkušenosti s ČH sklepem jsou stejné, (Tomáš Semrád, 20.09.2007 08:25) celé vlákno | reagovat
Moje zkušenost s Černohorským sklepem, resp. s tamní obsluhou a "kvalitou" (nekvalitou) jídla je totožná. Jednou jsem měl v jídle kus drátěnky...Když jsem to reklamoval, dostal jsem úplně stejnou reakci jako Petr...Divení se jak se tam dostala. Podruhé zas ochota personálu byla k "podivení se"...Arogantní, drzé chování. Personál tvoří vesměs učni, avšak to neomlouvá pana majitele k tomu, aby si sjednal pořádek. Taktéž i já už do této provozovny nevkročím...
Možná by to chtělo poslat přímo řediteli či přímo majiteli Pivovaru Černá Hora, protože to dělá hlavně jim negativní reklamu!
Re: moje zkušenosti s ČH sklepem jsou stejné, (Tomas Trnka, 02.11.2008 11:35) celé vlákno | reagovat
Byl jsem v Cernohorske sklepe pred prazdninama a hruza. Byl jsem tam znovu v zari a malem jsem to nepoznal..Zmenili majitele a myslim si, ze jsem se v Brne snad jeste lepe nikde nenajedl..je to jak kdyby tam byl kouzelnik. DOPORUCUJU!!!!
Re: Re: moje zkušenosti s ČH sklepem jsou stejné, (pozorovatel, 19.11.2008 23:03) celé vlákno | reagovat
Musím vám dát za pravdu. Drátěnku jsem tam sice nezažil, ale pomalou a nevychovanou obsluhu mockrát. Na vaše doporučení jsem tam asi po dvou letech nahlédl a opravdu se to nedá srovnat.
Re: Re: Re: moje zkušenosti s ČH sklepem jsou stejné, (Hanka, 20.11.2008 15:26) celé vlákno | reagovat
Cernohorsky sklep je skvelej, dobre se tam sedi, obsluha je fajn:) A maj tam i wifi, dala jsem si obidek, maj to za 75, davaji k tomu i vodu, porci jsem nemohla snist a kvalita jidla? No nemelo to chybu, vrele doporucuju!
Vyhledávání