Komentáře
článku: Gambrinus, pardon Patron
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
Největší domácí pivovar chce být laskán jako minipivovar někde od Zvíkova. To je kouzelné. Asi někde udělali chybu.. , když se G stal synonymem pro "europivo". A pochybuji, že tahle jednorázová kampaň na tom něco změní, když na téhle přeměně pracovali několik let...
Mandy, v Plzeňském Prazroji pracuji (ve výrobě) a obecně mám česká piva rád. Máš pravdu, že se v minulosti někde nejspíš chyba stala, ale troufám si říci, že je to opravdu minulost. Gambrinus vyrábíme pouze z vlastního sladu, chmele a plzeňské vody. V restauracích čepujeme Gambrinus 10° nepasterizovaný a ten je se svou původní stupňovitostí 10+ chuťově úplně někde jinde, než byl Gambrinus výčepní světlý. To stejné platí i lahvového piva.
Koho chleba jíš, toho pšouky dejchej :)
Vyhledávání