úvod
homepage

Komentáře

článku: Zoufání v Loučné

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

reakce na článek, (Halaxová, Havlíček, 19.07.2012 15:24) celé vlákno | reagovat
Vážený pane, chtěla bych reagovat na Váš článek " Zoufání v loučné"
Možná také trochu na obranu, ale hlavně proto, že se mi tento článek zdá "sprostý" vůči lidem, kteří tu pracují.
V letních měsících máme u nás restauraci zavřenou a otevřenou pouze zahradní restauraci. Bohužel jste nás navštívil v den, kdy na terase byla uzavřená společnost - svatba a my jsme měli na naléhání hostů,kteří tady byli na prodloužený víkend otevřeno pouze na omezený provoz od 12 - 17:00 hod. Proto také nebyl obvyklý výběr piv na čepu, ale rozhodně jsme ten den neměli polotmavé pivo, ale tmavé a světlou mandarinku. Co se týká piva, chtěla bych říct, že je na každém z nás, aby ochutnal. Jestliže vám naše pivo nechutná, nevadí - ale rozhodně si nemyslím, že by bylo špatné. A asi by nebylo několikrát oceněno v soutěži. (Rodinný pivovar sbírá jedno ocenění za druhým – Novinky.cz
www.novinky.cz)A nehledě na to, že si své příznivce našlo a je jich víc a víc.
K jídlu musím říct, že bohužel, jestliže je plná restaurace a běží souběžně provoz i venku, není možné stihnout dnes již zažitý přežitek, že jídlo dostasnete do 20ti min., možná v bufetu, ale to každý soudný člověk uzná.Co se týká ceny, nevím kde berete tu jistotu dané lokality. I když jsme v Jeseníkách, což byl chudý kraj, takže to zůstane dodnes. My také pracujeme, jakož i jiné restaurace se surovinami které jsou čerstvé a které kupujeme od místních farmářů a to se také odráží na ceně pokrmů. Nikoho do našich jídel nenutíme. Host vždy dostane jídelní lístek, na kterém jsou ceny uvedeny a může se svobodně rozhodnout, jestli si jídlo dá, či nikoliv. Co se týká varny, prostor a dispozice restaurace nám nedovoluje umístit ji dovnitř. Nedhledě na to, že restaurace vznikla dávno před pivovarem.
Dále bych se chtěla ohradit, co se týká personálu. Ona " unylá blondýna" je velmi šikovná mladá dáma, která je velmi příjemná a vždy se snaží všem vyjít vstříc. Pracovala mimo jiné v Číně, Anglii, Novém Zélandě, Kanadě atd. Ale Vám asi stačí, že je potetovaná,tak je vhodná akorát do herny! Zdá se mi to? Možná právě ona, odhadla Vás a Vaše arogantní chování které také čiší z Vašeho příspěvku. Ale jestli Vás její tetování pohoršilo, tak se " hluboce omlouváme".
Také bych se chtěla zmínit o interiéru restaurace. Nevím, proč by jste měl chápat, že u stropu visí malý žebřiňák s pluhem a že v koutě je starý šicí stroj. Zrovna,ten šicí stroj mi přivezli jedni starší manželé, kterým zemřela maminka a protože vědí, že mi tyto věci, nejsou lhostejné, přivezli ho a já jsem ho vyčistila a našla jsem mu místo v rohu restaurace kde by nemohl být žádný stůl. Oni manželé jezdí tady na chatu a pokaždé se u nás zastaví. Mají radost, že něco, na čem jejich babička šila, neleží někde na smeťáku. Takže, možná není na místě hodnotit věci, o kterých nevíte vůbec nic. Možná mají věci příběh a vy nemusíte chápat. Stačí, že to tak je.
To, com máme v resturaci je myslím, jen a jen moje věc a Vám do toho vůbec nic není.A ještě jsou u nás také lidé, což Vám asi uniká, kteří přijedou do naší restaurace ne jen ochutnat pivo, ale také se podívat na hezké věci a zvykli si nato, že se iteriér restaurace mění s každým ročním obdobím. Možná jsem ztratila soudnoust a mám úplnou absenci vkusu, ale rozhodně mi nechybí úcta a pokora k práci a snažení jiných lidí.
Koukám, jak je snadné, někam přijet a bez jakýhkoli znalostí okolností poplivat všechno kolem. Nechutnalo Vám pivo? Nebaví Vás? Tak fajn. Mě taky lecos nechutná a nekřičím to do světa. Nakonec jsme rádi, že jste se do naší zahradní restaurace nedostal, protože, by byl trávník možná málo posekaný, tráva málo zelená a svatebčané měli nevhodně oblečeni. Ještě jsem to snad nikdy neřekla, ale upřímně doufám, že nás takový "odborník" na všechno, již nikdy nenavštíví.
S úctou Michaela Halaxová a Evžen Hacvlíček - majitelé restaurace Na staré poště. www.nastareposte.cz
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání