úvod
homepage

Komentáře

článku: Z Budějovic za pelhřimovským pivem

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Jó, pivo!, (Matěj, 05.05.2005 22:56) celé vlákno | reagovat
Ahoj,
jseš můj člověk, něco podobného, tedy testování piva, dělám také. Ne na kole, teď přeženu, to mi chutná vlastně cokoliv, ale místní piva z lahváčů. Syn sbírá etikety, tak jej zásobuji a sám testuju. Našel jsem takto spoustu dobrých a kvalitních piv, nejenom značky, po kterých se žene každý. Držím palce a přeju spoustu nových kilometrů bez nehody.
Matěj
Cyklovýlet, (Jiří Kaňa, 17.02.2004 08:40) celé vlákno | reagovat
Samozřejmě že bych měl zájem o nějaké tipy, děkuji. Více přes e-mail, jen doufám, že jsem neskončil v nějakém spamovém koši.
Cyklovýlet, (Ivan Šulc, 13.02.2004 11:03) celé vlákno | reagovat
Zdravím Vás. Pokud byste chtěl podrobněji projet kraj kolem Javořice, dal bych Vám několik tipů na zajímavá hospodská místa. S přáteli máme obdobné zájmy a rovněž vyrážíme na kolech i pěšky po celé republice, fandíme malým a středním pivovarům. V Horní Cerekvi jsem byl vždy jen o víkendu a to byla nádražní hospoda zavřená, v létě však doporučuji navštívit 1km vzdálený lom zpřístupněný ke koupání. S výrobky pelhřimovského pivovaru jsem se setkal, naposledy v Černovicích (leží na úzkokolejce z J.Hradce do Obrataně), neodsuzuji je, ale chutově mi prozatím nevyhovují. Je však potřeba pořád zkoušet. Ze Stonařova Vás zdraví Ivan Šulc.
omluva, (Jiří Kaňa, 26.01.2004 12:41) celé vlákno | reagovat
Je mi líto, že jsem popletl jméno Vaší obce. Znovu jsem se podíval na mapu a jen se divím, jak jsem mohl něco podobného spáchat. Pak má člověk věřit novinám...
Ale na chvále vašeho Ježka trvám :-) !
Ne Nová Ves, ale Horní Ves, (Marek Švehla, 17.01.2004 16:46) celé vlákno | reagovat
Zdravím. Jsem rád, že jste se ve Vašem článku zmínil o Horní Vsi (v článku je Nová Ves ale my jsme opravdu Horní Ves) a potěšilo mě že jste pochválil 11 Ježka na našem fotbalovém hřišti. Mějte se. Marek Švehla hospodář SK Horní Ves
Vyhledávání