úvod
homepage

Komentáře

článku: Koliba a pivovar U tří králů

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

pivní pohár :), (karlík, 13.06.2013 11:03) celé vlákno | reagovat
Dobrý den, jsem milovník piva, ale také vášnivý sběratel medailí, mám jich už celou sbírku, chtěl bych i pivní pohár. Poradíte mi, jak by měl vypadat www.garko.cz? :))
Příspěvek odstraněn, (CLY, 31.10.2011 01:50) celé vlákno | reagovat
Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho portálu!
re - Koliba, (zdenek pavelka, 16.10.2011 16:43) celé vlákno | reagovat
Díky, taky mi to se zpožděním došlo. Takže se omlouvám. Tak to prosím berte jako informaci o úplně jiném žákovi z jiné třídy...
Z.
re: Koliba, (Zdeněk Pavelka, 14.10.2011 19:43) celé vlákno | reagovat
Zdravím všechny bratry v pivu a jmenovitě pány J. Jobánka a P. Žalio -
shodou okolností jsem byl v Kolibě minulou sobotu (8/10) a hodnotím stejně = nevalně. Pivo mi přišlo prázdné, ničím chutově zajímavé (polotmavé i pšenice), světlé pak dle mého názoru mělo i vysloveně vadu a sice "máslo". Polotmavé a pšeničné disponovalo nadbytkem kysličníku. Nic moc, přiznávám ovšem, že jsem přijel ovlivněn z Ústí N/L (Na Rychtě), kde se jedná jak známo o úplně jinou ligu. Hospoda sama pak vznikla přestavbou velkého hospodářského stavení, není útulná, působí jako stáj, chybí intimita posezení. Jsou tam předlouhé stoly snad s 30 místy k sezení, kolem dřevěná sedadla strašně nízko nad zemí, která mají evokovat nějaké rytířské posezení. Sedí se na nich ovšem značně nepohodlně. Na stěnách pak je kombinace mnoha loveckých trofejí se zemědělským nářadím. Není to zkrátka můj šálek kávy, navíc pivovar je umístěn v průmyslové části na periferii Litoměřic, při výpadovce na Českou Lípu a z centra či od stanice Litoměřice město je to poměrně daleko. Respektuji však právo na jiný vkus a co se týče piva přeju pivovaru vývoj k lepšímu.
Re: re: Koliba, (Luděk, 14.10.2011 23:35) celé vlákno | reagovat
Jo, ale špatně čtete - pánové Jobánek a Žalio píšou o Kolibě v Prostějově a ne v Litoměřicích...
Vyhledávání