úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní Pohoda

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Rock for Church(ill) ve Vroutku u Podbořan., (pan Hajný, 15.09.2011 14:58) celé vlákno | reagovat
Rock for Church(ill) ač se odehrává v kraji chmele a na návsi ve Vroutku i v okolních obcích je vždy jedna vývěska se Žateckým, nás rok co rok nutí pít desítkového Budvaře:/ Fuj! a letos tenhle kekel, zdražili z loňských 30,- na 32,-
Ale jak tu bylo řečeno, jede se sem kvůli kapelám, na to Žatecký musí člověk zajít přes den. A večer to v areálu přebít zážitkem z hudby.
Hudební festival pro mě není pivní (a naopak), (phrabina, 04.08.2011 10:42) celé vlákno | reagovat
Neznám strukturu rozpočtu festivalů, ale předpokládám, že příspěvek od pivovaru tvoří jeho podstatnou část. Není divu, že pak jako generální partner požaduje v areálu exkluzivitu. Na hudební festivaly nejezdím na pivo, ale kvůli hudbě. Jsem smířen s tím, že pivo je zde odporné a nepiju ho. Chápu to jako daň za kvalitnější program. Většině návštěvníků je to stejně jedno. Stačí si přečíst diskuze, kde se pubescenti hádají, jestli by měl být hlavním partnerem Gambrinus nebo Staropramen.
U většiny festivalů vyrostou za branami areálu stánky s nabídkou, kde si i náročnější pivař vybere. Například brněnský stánek s Krakonošem a Dudákem těch fesťáků obráží hned několik. Jen je pak třeba dát pozor, aby člověk neproseděl polovinu festivalu někde u benzinky, jak se mi to stalo loni v Trutnově.
Re: Hudební festival pro mě není pivní (a naopak), (Martin Jarošek, 08.08.2011 11:59) celé vlákno | reagovat
Je to tak.U nás na Colours of Ostrava má též vždy "patronát" jedna velká nadnárodní společnost.Kšeft je prostě kšeft a většina návštěvníků tam nejde za pivem (mnozí ani za inzerovanou hudbou).Smutnější je, když na propagovaných "pivních slavnostech" na různých místech naší republiky naleznete pouze výrobky inkriminovaných nadnárodních chemiček.Některé pivní slavnosti se též pomalu mění na festivaly hudební o čemž svědčí zvyšující se vstupné.
Tvrdý alkohol, (Standa Dusík, 03.08.2011 19:08) celé vlákno | reagovat
"A skvělým nápadem bylo také to, že u stánků se nesměl prodávat tvrdý alkohol."
Nejspíš nápad někoho z heinekenu. Když není borovička, vypije se víc "piva".
Vyhledávání