úvod
homepage

Komentáře

článku: MMX – pivo z Let (po)zná celý svět (... ?)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

pivovar MMX / Petr, (petr, 16.09.2011 17:39) celé vlákno | reagovat
Pivovar je spíše pro němce, prostředí nic moc a pivo nic moc za tu cenu. Byl jsem zklamán.
Re: pivovar MMX / Petr, (Pavel, 18.09.2011 16:54) celé vlákno | reagovat
proč pro Němce? byl jsi někdy v Německu v pivovarské hospodě? tam se zastavil čas a tradice je na prvním místě, ne moderna
Re: pivovar MMX / Petr, (FrantK., 19.09.2011 13:50) celé vlákno | reagovat
Jak to myslíte že je pro Němce? Že Němci mají rádi obrovské studené haly? To je nesmysl, já útulnější pivovarské restaurace jinde než v Bavorsku neviděl. Ohledně piva máte pravdu, poměr kvalita / cena je dost mimo. Např. chtít za zcela průměrnou 10ku bez výraznější chuti 29 Kč je úlet. Ještě větší úlet je pak ten "Ale" - to je spíš parodie na pivo tohoto typu :-(
Moje zkušenost...., (Karel, 23.08.2011 01:18) celé vlákno | reagovat
V Letech jsem byl s kamarádkou někdy v týdnu. Kolem poledne jsme tam seděli jen sami. Jak píše Vítek, zkušenosti jsme měli obdobné. Výborné jídlo z poledního menu, 150 g pečená vepřová krkovice, zelí a šest houskových za 85 Kč, což považuji za lákavou nabídku. Pivo mi vůbec nechutnalo. Ne, že by mělo nějaké výrazné chyby, ale jako pravý český ležák, opravdu k dalšímu napití nevybízelo. A jako německý pils to opravdu nechutnalo. Jejich speciály jsem neochutnal, ale přátelé na ně pějí chválu. Obsluha byla super a prostředí se nám také líbilo. Kamarádka prohlásila, že tam chce mít svatbu :-). Určitě tam znovu zajedu, až bude navařený, tolik mými přáteli opěvovaný stout.
Moje zkušenost, (Jiří Kaňa, 06.08.2011 17:24) celé vlákno | reagovat
Byl jsem v MMX tento týden. A byl jsem tím pivem velmi zklamán. Jako zajímavé pití se mi jevila ta výrazně hořká pšenice. Ale nebyla to podle mě až taková specialita, aby mi 39 Kč za 0,4 l připadalo jako fajn cena.
Nevím, jestli jsem měl na ležáky nějakou smůlů, ale ani 11% ani 12% toho dne nevoněl jako pivo, "vůně" se během pití překlopila od gumových medvídků k vařené zelenině. Chuti stejně jako zápachu dominovala vařená zelenina, kterou v pivu nevyhledávám. Škoda, po ochutnání na táborských slavnostech piva jsem se těšil. Ale k tomuhle skutečně nebyl důvod se vracet, i když jsem v Dobřichovicích strávil tři dny.
Co se týče budovy a restaurace, tak budovu jsem shledal přijatelnou a v restauraci se mi líbilo a to tak, že velmi. Musím ocenit snahu o "něco jiného" V jednoduchosti může být i krása.
Re: Moje zkušenost, (tomas, 06.08.2011 21:02) celé vlákno | reagovat
Já se stavil v MMX dnes odpoledne a s 11 i 12kou spokojenost. Žádnou zeleninovou či jinou pachuť pivo nemělo. Naopak příjemný pití i když už to bohužel není nekompromisní světlý pils jako na začátku. Holt se asi přizpůsobili škarohlídům a různým neználkům pro který má pivo čistě ze světlých sladů barvu moči a mají potřebu takový pivo všude schazovat. Dobarvujou tak světlý pivo barvícím sladem, takže má lehce karamelový nádech a 12 je spíč sladovější.
Re: Re: Moje zkušenost, (Jiří Kaňa, 07.08.2011 10:37) celé vlákno | reagovat
Tak jsem měl asi fakt smůlu. Já si pamatoval z táborských slavností MMX právě jako ten "nekompromisní pils", na který jsem se těšil a který jsem kvůli těm pachutím nedostal. I když tam byl "někde vespodu" schovaný.

Ale jak říká Děkan, jedna špatná zkušenost by na zavržení stačit neměla, takže snad mi to příště vyjde.
Re:, (Děkan, 20.07.2011 17:21) celé vlákno | reagovat
Díky za výborný článek na úrovni, rovněž nemám rád rychlá odsuzující hodnocení bez osobní zkušenosti, většinou i přes špatnou první zkušenost dávám pivovarům 2-3 šanci. V Letech jsem ještě nebyl, chystám se na konci července, pak přidám své hodnocení.
Re: Re:, (vrána, 26.07.2011 18:00) celé vlákno | reagovat
Přesně tak, není nad vlastní zkušenost. Článek hodnotím za jedna, takhle to má vypadat.
Osobní zkušenost zatím ale nemám, leč se jí nijak nebráním. Uvidíme časem :-).
Hlavním problémem MMX, (FrantK., 20.07.2011 10:08) celé vlákno | reagovat
Hlavním problémem MMX bude podle mého nízká návštěvnost. Nasadit ceny piva a jídel jako v centru velkoměsta a přitom při otevírání tvrdit, že chci oslovit hlavně lidi z okolních obcí je nesmysl... Na základě mých několika návštěv a referencí od kamaráda co má v Letech chatu a v MMX je celkem často tam místní téměř nechodí, občas se zastaví rodinka na výlětě nebo turista jedoucí z Karlštejna, takže by mne zajímalo, jak dlouho ten pivovar bude vůbec fungovat... Byla by škoda, kdyby musel skončit.
Re: Hlavním problémem MMX, (Weetek, 20.07.2011 10:40) celé vlákno | reagovat
V době mé návštěvy bylo přes poledne v podniku cca 20-25 lidí, což teda nedokážu odhadnout, jestli na rentabilní provoz stačí. Taky obsazenost "pivotelu" je mi neznámá.
to Weetek, (Luděk, 19.07.2011 21:54) celé vlákno | reagovat
Cyklistické tamtamy mi hlásily, že oním mineralogem, s kterýms zapředl hovor, byl jistý Kejna. Raději teď jezdí s dresem (něco jako maska Fantomase) i přes obličej. Proto jsi ho nepoznal! Prý má i nižší odpor vzduchu při jízdě v protivětru a z takové, dejme tomu Chýně, je v Letech vcukuletu.
Vyhledávání