úvod
homepage

Komentáře

článku: Nezávislý test, nebo jen pokleslé čtení?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Kdejaký ženský časopis píše o pivě, (Vašíček, 23.05.2012 08:55) celé vlákno | reagovat
...a to nejen v létě, ono by se to mohlo přihodit i jinde než v Katce. Mám rád Metro - pivní listy, ale zase i tam píší občas nesmysly - třeba nedávno, že Schumacher přijede poprvé do ČR koncem června do Prahy (bez udání zdroje - ČTK?). On už tu byl, před pár lety, v Brně testovat moto pro jedny Švýcary. Pproč nenapíší někde, co on má rád za piva (to by se mnozí divili, co mu chutná a odkud si to nechává vozit). Zase v nějaké redakci v Brně by mohli do testu zahrnout jen produkty Heinekenu, dovedu si to živě představit - to je prostě ukázka naší pokleslé novinářské - a nerad ten výraz nyní užiji - a pisálkovské kultury. A bude hůře ! Jenom čekám, kdy se nenápadná reklama, třeba "nevinně" na limči (bokovky pivovarů), fríčka a třeba i radlery, objeví v dětsky-mládežnických časopisech např. ABC a kdy doputuje i do Mateřídoušky a Sluníčka (:-)) V tomto státě v rámci PR a agresívního marketingu je možné totiž úplně vše !
Alespoň jsem se zasmál, (Martin Jarošek, 05.06.2011 14:30) celé vlákno | reagovat
Je neuvěřitelné jak chcípající kobyla nadnárodnostních chemiček zoufale kope kolem sebe. Časopis Katka nečtu, ale věřím, že naše sračkovary mohou kontaminovat i další, zdánlivě i tématicky nesouvisející periodika. Všechny moje partnerky naštěstí vždy byly o mém vkusu poučeny, takže faux - pas ve formě plechovky primusu zakoupené v dobré víře nehrozí.
Hezké reakce, (Roman Holoubek, 03.06.2011 07:14) celé vlákno | reagovat
Hrochu, máš to hned v úvodu: Katka č. 21 z 26. 5. 2011.

Jirko, Tebe je pro Tvou práci škoda. Máš dvě možnosti. Buď začni psát knížky, nebo se nech najmout jako píárista do nějaké velké, ale hodně velké společnosti, která Ti na tyto věci dá penízky.
Katka, (hroch, 02.06.2011 19:02) celé vlákno | reagovat
Boj o zákazníky se nám přesouvá už i do zajímavých časopisů. Ale nejvíc mě zaujalo jaké časopisy čteš Romane.
Re: Katka, (Roman Holoubek, 02.06.2011 19:25) celé vlákno | reagovat
To víš. Jeden, pokud chce mít všeobecný přehled, musí prolistovat vším :-)
Když ono u toho zubaře v čekárně moc věcí nebylo.
Re: Re: Katka, (hroch, 03.06.2011 06:59) celé vlákno | reagovat
Tak nějak jsem to předpokládal. Čekání u doktora je taky jediná možnost kdy si prolistuju njaké odhozené časopisy "pro dámy", akorát že nebývají uplně aktuální. To mě napadá, že si nám nedal ucelenou informaci ze kdy to bylo, aby jsme věděli kdy Berkovo oddělení už zásobovalo svými výtvory i dámské časopisy.
bez komentára, (jaro štofko, 02.06.2011 22:38) celé vlákno | reagovat
tak to teda je článok jedno pivo lepší ako druhé, vlastne čo k tomu dodať, asi nič alebo NO COMENT, ale aspoň je trochu srandy jak to je odborne hodnotené: 1. Gambrinus, atď
Příběhy čtenářek za 500 Kč, (Jiří Kaňa, 02.06.2011 20:25) celé vlákno | reagovat
Katka tuším pětistovkou honoruje čtenářské příběhy. Být panem Berkou, sesmolím něco takového (bude to pochopitelně psáno v ich-formě a méně zhuštěně):

Čtenářka Katky (Nikol, 24, produkční) si v parném létě koupila u stánku s občerstvením lahev Frisca. Ale ouha! Cestou k lavičce se jí zlomil podpatek, ona klopýtla, lahev jí upadla a vše se rozlilo. Když už chtěla bědovat nad zkaženým dnem, objevil se ON a s úsměvem jí podával novou vychlazenou lahev nápoje "Frisco Brusinka". Dali se do řeči, z Tomáše (29) se vyklubal ředitel pobočky zahraniční firmy, byl zkrátka mocný jako Radegast. Vypracoval se sám, už na základce byl Primus. Večer s ním zažila to nejúžasnější milování, neboť to byl skutečný Kozel. A protože byl plodný jako PR oddělení mající na starost značku Gambrinus, mají už spolu nejméně sedm dětí.
Piva ? , (Petr F., 02.06.2011 20:07) celé vlákno | reagovat
Taková náhoda. Proč právě nápoje z jedné nadnárodní společnosti? Neboli, jak správně vyhodit peníze do, např. komína.
Ja fix, (umbob, 02.06.2011 19:35) celé vlákno | reagovat
Eště jim z portfolia vypadl Radegast, Klasik a Master:-)Asi napíšu nějaký "nezávislý" test na cereálie-o tom taky nic nevím. Jen nevím, kde bych to pak mohl publikovat. Ale třeba by mi to Katka otiskla:-)
Vyhledávání